Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2775 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2018 - 13:40

Muharrem İnce: Kazananın değişmesi için kaybeden değişmeli

Büyüt
Küçült
Muharrem İnce: Kazananın değişmesi için kaybeden
CHP Genel Başkanlığı a adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 2019 seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayarak, 2019u kaybettiğimizde hemen hemen her şeyimizi kaybetmiş olacağız. Kazananı değiştirmek istiyorsanız önce kaybedeni değiştirmelisiniz dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi de 36. Kurultay hareketliliği devam ederken, eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakalın ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de genel başkanlığa aday oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu un başkanlık için zorla imza topladığını söyleyen İnce, İnsanlardan zorla imza alıyorlar, delegelere baskı yapıyorlar dedi.

KENDİME MANKAFA DEDİRTMEZDİM

Kanal D Habere konuşan İnce, Kılıçdaroğlu un neyini beğenmiyorsunuz? sorusuna, Kendime mankafa dedirtmezdim yanıtını verdi.

2019 seçimlerinin önemli olduğunun altını çizen İnce, 2019u kaybettiğimizde hemen hemen her şeyimizi kaybetmiş olacağız. Kaybeden değişmezse kazanan da değişmez. Kazananı değiştirmek istiyorsanız önce kaybedeni değiştirmelisiniz diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024