Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4142 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2015 - 00:48

MHPli Saffet Sancaklı: Ya iktidar oluruz ya da savaş çıkar!

Büyüt
Küçült
MHPli Saffet Sancaklı: Ya iktidar oluruz ya da savaş
Politika Haberleri › MHPli Saffet Sancaklı: Ya iktidar oluruz ya da savaş çıkar! haberi

Milli Takım eski futbolcusu Saffet Sancaklı, Gaziantepte yaptığı konuşmada, Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziranda iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar dedi.

  Şahinbey MHP İlçe Teşkilatının 11. Olağan Kongresi e katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı, açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade etti. Ülkücülerin paralel olarak gösterilmek istendiğini öne süren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman paralel olamayacağını belirtti. Sancaklı, Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış. Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri sayın Devlet Bahçelinin fermanıdır dedi.     SAVAŞ ÇIKAR İDDİASI   Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi: Genel Başkanımız diyor ki; ‘ya 7 Haziranda iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziranda iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakarlık yapıyor.  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024