Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2687 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2015 - 06:17

MHPli Oktay Vural: Pervin Buldana dava açacağım

Büyüt
Küçült
MHPli Oktay Vural: Pervin Buldana dava

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, kendisinin PKKya katılmış bir yeğeni olmadığını söyledi. Vural Böyle bir kirli yalana adımı bulaştırmak istemeleri bizim yürüttüğümüz mücadeleden ne kadar korktuklarını gösteriyor. Ben şerefli bir aileye mensubum. Benim öyle bir yeğenim yok dedi.

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldanın Genel Kuruldaki sözleri üzerine Hürriyete konuşan Vural, şöyle dedi:

Yalan atıyor. Benim bir yeğenim avukat, biri EPDKda, diğeri de TMSFde. Şerefli bir aileye mensubum. Benim ismimi PKK terör örgütüne bulaştırmak, bölücü örgütün Kürtler üzerinde oynadıkları oyunu deşifre etmemizden rahatsız olduklarını gösteriyor. Doğu ve Güneydoğuda PKKya karşı çıkıyoruz, Kürtleri öldürdünüz diyoruz. İnatla PKK bölücü terör örgütüdür, Kürtleri öldürmüştür, emperyalistlerin uşağı olarak Kürtleri öldürdüğünü söylemeye devam edeceğiz. O şahıs hakkında bu yalandan dolayı tazminat davası açacağım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024