Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2921 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2017 - 13:06

Mhp 41 İlde Kongreye Gidiyor

Büyüt
Küçült
Mhp 41 İlde Kongreye
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 41 ilde aynı anda il kongresi yapılacağını açıklayarak, 41 kere maşallah dedi.

MHP, Anayasa değişikliğinin ardından yeni bir politik safhaya geçiyor.

MHP in, seçim sistemi ve hükümet konularında AK Parti ile yeni formüle edilecek bir işbirliğine gireceğine dair beklentiler güçlenirken, MHP teşkilatları da yeni dönemin kodlarına göre yeniden şekilleniyor.

41 İLDE KONGRE

İlk kez il kongrelerini aynı gün yapma kararı alan MHP, yarın 41 ilde birden il kongresi toplayacak.

YENİ POLİTİK SAFHAYA HAZIRIZ MESAJI

Gazete Habertürk en Saliha Gökçenin haberine göre, il kongrelerinde, hem FETÖ unsurlarına karşı bir temizlenme ve ayıklama yapılacak hem de bu unsurlardan uzak taban ile kucaklaşma gerçekleştirilecek. Kongrelerle, “16 Nisandan sonra geçilen yeni politik safhaya hazır olunduğu” mesajı verilecek.

KUVVET TAZELEDİ

700e yakın ilçe kongresi tamamlanmış, ardından il kongreleri safhasına geçilmiştir diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 21 Mayıs a 41 ilimizde aynı anda il kongresi yapılacaktır. 41 ilde “41 kere maşallah!” dedirtecek disiplin ve vakar atmosferinde gerçekleştireceğimiz kongreler, 2018de yapılacak büyük kurultayın provası mahiyetinde olacaktır dedi.

KAYNAŞMA VE KUCAKLAŞMA ADIMI

MHPyi bölünebilir hammadde haline getirme çabalarına en olgun cevap; 41 il kongremizde atılacak “kaynaşma ve kucaklaşma” adımıyla verilecektir diyen Yalçın, MHP, 2019 seçimlerine de aynı ruh ve heyecanla hazırlanmaktadır. Bilinmelidir ki MHPyi küçültmeye, parti tabanında hizip ve tefrika çıkarmaya dönük gayretler başarısız olmaya mahkûmdur dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024