Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2921 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ocak 2018 - 13:42

MHP 2019da cumhurbaşkanı Erdoğanı destekleyecek

Büyüt
Küçült
MHP 2019da cumhurbaşkanı Erdoğanı
MHP lideri Devlet Bahçeli, 2019da cumhurbaşkanı adayı göstermeyeceklerini, aday olması durumunda Recep Tayyip Erdoğanı destekleyeceklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin halk oylaması ile kabul edildiğine dikkat çekerek, Bu süreç 3 Kasım 2019daki seçimlerle uygulamaya bütün kurum ve kuralları ile beraber geçecektir. Böyle bir süreci gölgelemek, ayrımlarla her türlü kaosu davet etmek doğru bir şey değildir. Anayasayı değiştirip yeni sisteme geçmeye katkı sağlayanlar, siyasi şartlar değişti, ben şunu düşünüyorum deme şansına sahip değildir ifadesini kullandı.

MHP, Cumhurbaşkanlığı adayı göstermeyecektir diyen Bahçeli, Anayasada beraber hareket ettiğimiz parti ile beraber sonuç almak Türkiye in hayrına olacağı inancındayız. Herhangi bir sebeple sayın Recep Tayyip Erdoğan aday olmaktan vazgeçerse, başka türlü gerekçeler ortaya konulursa kendisinin bileceği iştir. 7 Ağustos a başlatılan ruha MHP sadıktır. Yenikapı meselesini de iyi anlamak lazımdır değerlendirmesini yaptı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024