Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2206 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2018 - 16:20

Melih Gökçek yerel seçim sorularını yanıtsız bıraktı

Büyüt
Küçült
Melih Gökçek yerel seçim sorularını yanıtsız
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Bursa’da 98 yaşında yaşamını yitiren Hüseyin Kocaman’ın cenaze törenine katıldı. Cenazede, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Recep Altepe de yer aldı.

Bursada Ulu Camii bahçesinde yıllardır tespih satan, çevresinde Tespih Baba olarak anılan Hüseyin Kocaman, yaşlılığa bağlı sebeplerden sabaha karşı yaşamını yitirdi. Doğum gününde ölen Kocaman için Ulu Camii de cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ile kendisi ile aynı dönemde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Recep Altepe de katıldı. Gökçekin Kocaman ile yıllar öncesine dayanan tanışıklığı olduğu öğrenildi.

 Gökçek, cenaze namazının ardından aracına giderken, gazetecilerin, MHP in, 2019 yerel seçimlerinde kendisini Ankaradan aday göstereceÄŸi iddiasına iliÅŸkin soruya cevap vermedi. Kocamanın cenazesi, aile kabristanlığında defnedildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024