Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3642 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2015 - 07:47

Mehmet Aslanın vekillik açıklaması

Büyüt
Küçült
Mehmet Aslanın vekillik

İstinyede Emirgan Korusuna komşu 158 dönümlük arazinin imara açılacağı iddiaları üzerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanlığı fidan dikme eylemi yaptı. MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ile partililer, imara açılacağı iddia edilen yeşil alana 50 fıstık çamı fidanı dikti. Öğle saatlerinde Boğaz manzaralı alana gelen partililer İstinyeye dokunma, Zengine rant için milletin ağacını kesme ve İstanbulun avukatıyız yazan dövizler taşıdı. Boş araziye ellerindeki fidanları diken MHPliler bu alanı imara açtırmayacağız diyerek tepki gösterdi.

İMARA KARŞI MÜCADELE BAŞLATTIK

Burada bir basın açıklaması yapan Karataş, arazinin imara açılmaması için her türlü mücadeleyi göstereceklerini söyledi. Karataş, Emirgan Korusunun yanı başında bulunan İstinyedeki bir arazide bulunmaktayız. Burası İstanbulun oksijen depolarından biri ve incisidir. Burada rant severlere İstanbulun akciğerlerini teslim etmemek adına buradayız. MHP İstanbul İl Teşkilatı olarak İstanbullulara verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Haksızlığa uğramış, adaletsizliğe uğramış, milletimizi ve insanımızı ilgilendiren bütün meselelerde milletimizin ve vatandaşımızın yanında olacağız dedi.

 

Ünlü oyuncu sosyal paylaşım sitesinde daha önce Bahçeli ile özçekim fotoğrafını yayınlamıştı...

RUHSUZ BİR İKTİDARIN BEYİNLERİNİN BETONLAŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Karataş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 3 Martta gerçekleştirilecek ihale öncesinde iktidarı uyarmak adına basın açıklamasını yaptıklarını kaydederek şöyle konuştu: İstanbulda nüfusun artışıyla birlikte yeşil alanlarının da buna paralel olarak artması gerekirken yeşil alanların yok edildiğini görmekteyiz. Akciğerlerimiz dediğimiz bu alanlar ne olacak? Yarın rant severlere peşkeş mi çekilecek? Burada imar planı 1 emsal görünüyor. Biz bunun yarın 3 olacağını biliyoruz. Burası yeşil alandı ancak şimdi 16/9 (Zeytinburnu) gibi turizm bölgesi görünüyor. Yani buralar imara açılıyor. 16/9da dönemin başbakanı, bugünün cumhurbaşkanı orada yapılan 16/9 projesi için üzüntü duyduğunu, orayı yapanların arkadaşı olmasına rağmen kendisini dinlemeyip yaptığını söylemişti, küsmüştü, kırılmıştı. Burada da bir yakın arkadaşı alacak ve Beykoz Korularında olduğu gibi Emirgan Korusuna yaklaşacaklar. Emirgan Korusunu ön görünümlü bahçeleri haline getirecekler. Herşeyi ranta dönük olarak değerlendirerek duygularını ve kalplerini kaybetmiş ruhsuz bir iktidarın beyinlerininin betonlaştığını düşünüyoruz. Karataş, konuşmasının sonunda yetkililere seslenerek, İstanbulu beton alan haline getirmeyiniz çağrısı yaptı.

MEHMET ASLAN: BU AĞAÇLARI KESMELERİ İÇİN ÖNCE BİZİ KESMELERİ GEREKİYOR

MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten ünlü oyuncu ve manken Mehmet Aslan, ağaç dikimi sırasında basının ilgi odağı oldu. MHPlilerle birlikte fidan diken Aslan, çocukluğunun İstinyede geçtiğini belirterek, yeşil alanın imara açılmasına karşı çıktı. Mehmet Aslan yaptığı açıklamada, Eskiden buradaki villalar yoktu ve tamamen yeşil alandı. Piknik yapardık burada. Kar yağdığında burada kaymaya gelirdik. Sonra villa yapmaya başladılar ve ağaçları kestiler. Burası için bir şey yapmasaydım vicdan azabı çekerdim. Bu alanın betonlaşmasına gönlüm razı olmaz. Burayı gözlerine kestirmişler. Biz de elimizden geleni yapacağız ve direneceğiz. Bu ağaçları kesmeleri için önce bizi kesmeleri gerekiyor dedi.

 

ÜNLÜ OYUNCU ADAY OLACAK MI?

Öte yandan Aslan, MHP Milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialarla ilgili basın mensuplarının bir sorusuna Şu anda yürütmekte olduğum bir görev var. Ben verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağım. Görevler bitmez, hayatta herşey nasip kısmet. Vatan için, ülkem için partim için ne gerekiyorsa elimden geleni yaparım diye yanıt verdi. (FOTOĞRAF)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024