Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2150 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2015 - 05:46

Kurduğu partiden istifa etti

Büyüt
Küçült
Kurduğu partiden istifa
Politika Haberleri › Kurduğu partiden istifa etti haberi 17 Aralık Paralel darbe girişiminden sonra AK Partiden istifa eden milletvekillerinden İdris Naim Şahin, kurucusu olduğu MİLAD Partisinden istifa etti.

İdris Balın kendi kurduğu Demokratik Gelişim Partisinden istifa etmesinin ardından İdris Naim Şahin de kendi kurduğu partiden istifa eden ikinci siyasi olarak tarihe geçti. Aralık 2013te AK Partiden istifa eden İdris Naim Şahin, siyasi hayatına kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Milad Partisinden devam ediyordu. Hatta Milad Partisinin önümüzdeki genel seçimlerde SP-BBP ittifakında yer alacağı konuşuluyordu. Ancak, aynı İdris Bal gibi İdris Naim Şahin de kurduğu partiden istifa etti. Hükümete yönelik gerçekleşen 17-25 Aralık darbe operasyonları sonrası AK Partiden istifa eden bir diğer isim olan Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal olmuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024