Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2015 - 12:57

Külliyedeki camii ibadete açılıyor

Büyüt
Küçült
Külliyedeki camii ibadete
Politika Haberleri › Külliyedeki camii ibadete açılıyor haberi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içerisinde yapımı devam eden camide sona gelindi.

Cumhurbaşkanlığı  sözcüsü İbrahim Kalın, açılışın Cuma günü gerçekleştirileceğini belirterek, “Cami de yine halkımıza açık herkesin istediği zaman gelip ziyaret edebileceği, ibadet edebileceği bir yer olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bu cuma inşallah buranın açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi. Caminin yanında bulunan çok amaçlı toplantı salonlarının ve kongre merkezinin de önümüzdeki birkaç ay içerisinde tamamlanarak kamunun hizmetine sunulacağını ifade eden Kalın, bu salon ve kongre merkezinin hem vatandaşlar hem de farklı kurumlar tarafından da kullanılabileceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi projesinin fizibilite çalışmalarının devam ettiğini ve çalışmaların başlatılacağını anlatan Kalın, hedeflerinin beş milyon kitaplı bir kütüphane olduğunu, e-book, database ve matbu kitaplarla amaçlarının bu sayıyı daha da artırmak ve araştırmacıların hizmetine açmak olduğunu dile getirdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024