Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2648 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2018 - 15:14

KORU:Abdullah Gül istemese de aday olacak

Büyüt
Küçült
KORU:Abdullah Gül istemese de aday
Abdullah Güle yakın olduğu belirtilen gazeteci Fehmi Koru, Abdullah Gülün isteksiz bir şekilde aday olacağını açıkladı.

Dün Meral Akşener ile görüşen Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu bugün Abdullah Gül ile bir araya geliyor. Görüşme İstanbulda olacak. Buluşma saat 14.00 e gerçekleşecek. Saadet, Gül cephesini yoklarken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Meral Akşener ile bir araya gelecek. Abdullah Gülden gelecek yanıta göre CHP-İYİ Parti-SP hattının adayı netleşmiş olacak.

ABDULLAH GÃœL ADAY MI? RENGÄ°NÄ° BELLÄ° ETTÄ°

Peki Abdullah Gül ne yanıt verir? Gazeteci Fehmi Koru, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Her parti kendi adayıyla seçime giderse ikinci tura bile kalmadan seçimin nasıl sonuçlanacağı aÅŸağı yukarı bugünden bellidir. Buna raÄŸmen, “Ben olayım” veya “Benim adayım olsun” veya “O mu, asla olmasın” türü çabalar günü belirliyor.

Oysa konunun bu yönü bir tarafa bırakılarak tartışmayı sistem değişikliği üzerinde yoğunlaştırma zamanıdır. Her partinin yapması gereken, genel seçimde alacağı oyları en yukarıya çekmenin çabasına girmek olmalı.

Ä°STEMÄ°YOR AMA ADAYLIÄžI ÃœSTLENECEK

Abdullah Gül ismi bu sebeple önem taşıyor. Ä°ki yanlıştan bir doÄŸru çıkmaz Gül‘e yakıştırılan “Sustu, sustu, ÅŸimdi aday olmak istiyor” görüşü her anlamda yanlış. Sistem münakaÅŸalarında hangi tarafta durduÄŸuna dair görüşünü sürekli belli etti; ÅŸimdi de -eÄŸer kabul edecekse- pek arzulamamasına raÄŸmen adaylığı üstlenecek; bunu her haliyle belli ediyor zaten.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024