Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2781 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2015 - 16:32

Koray Aydın Genel Başkanlık İçin Adaylığını Açıkladı

Büyüt
Küçült
Koray Aydın Genel Başkanlık İçin Adaylığını
1 Kasım seçimlerinin ardından kurultay ve genel başkanlık tartışmalarının başladığı Milliyetçi Hareket Partisi de Sinan Oğandan sonra adaylığını açıklayan ikinci isim Koray Aydın oldu.

Ankarada bir basın toplantısı düzenleyen Aydın, 1 Kasım seçim sonuçlarının MHP ve “ülkücü hareket”te büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi:

“MHP ve ülkücü hareketin seçim akşamları başkalarının balkon konuşmalarını dinlemeye artık tahammülü kalmamıştır. 1 Kasım akşamı itibarıyla ülkücü hareket için zaman akmaz olmuş, âdeta durmuştur. Bu yılgınlığın, bitkinliğin ve hayal kırıklığının aşılması ancak yenilenmeyle mümkündür. Bu yenilenmeyle tabana heyecan verecek bir ışık yakılmalıdır.”.

Genel Merkeze “olağanüstü kurultay” toplama çağrısı yapan Aydın, kararın ülkücü iradeye bırakılmasını istedi. Aydın bu sözlerin ardından “ülkücü hareket” ve MHP içindeki geçmişini hatırlattı ve genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı:

“MHPyi geleceğe taşımak ve hep birlikte ülkücü geleneği inşa etmek azmindeyim. Bu yolda hiçbir tereddüt taşımayan sizlerin öncüsü ve sözcüsü olmaya talibim.”.

Meral Akşener de Açıklayacak

MHPde üçüncü iddialı aday Meral Akşener ise adaylığını pazartesi günü İstanbulda düzenleyeceği bir basın toplantısıyla açıklayacak. Üç aday arasında kurultay toplanması konusunda bir süre genel merkezin kararını bekleme, ardından da delegelerden imza toplamak için birlikte harekete geçmek konusunda görüş birliğine varıldı.

Al Jazeera





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024