Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1961 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2018 - 14:22

Kılıçdaroğludan fezleke iddiası

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğludan fezleke
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında fezleke hazırlanması için savcılara talimat verildiğini iddia ederek, Sanıyorlar fezleke hazırlanacak biz geri adım atacağız. Bir milim atmayız dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konyada, Belediye Başkanları Toplantısı da konuştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana ve hükümete sert sözlerle yüklendi.

Savcılara kendisi hakkında fezleke hazırlanması yönünde talimat verildiğini iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz. Sanıyorlar fezleke hazırlanacak biz geri adım atacağız. Bir milim atmayız ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu un açıklamalarından satır başları şöyle:

Oturacaksın her türlü dümeni çevireceksin savcılara talimat vereceksin Kılıçdaroğlu için fezleke hazırlayın. Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz. Sanıyorlar fezleke hazırlanacak biz geri adım atacağız. Bir milim atmayız. Sevgili Erdoğan sen ve yandaşların Man Adası daki o şirkete 15 milyon dolarlık mal sattınız. Sevgili Erdoğan bu 15 milyon dolarlık neyi sattın sen? Bu parayı Türk Lirası a çevirdin mi çevirmedin mi? Ben böyle konuştuğum için yine savcılar harekete geçecek Kılıçdaroğlu ile ilgili fezleke düzenleyelim diyecekler düzenlemezseniz şerefsizsiniz.

TÃœRKÄ°YENÄ°N BEKA SORUNUNU YARATAN ANKARADAKÄ° BEYLER

Türkiye in bir beka sorunu var. O sorunu da yaratan Ankaradaki beylerdir. Cebini düşündüğü için. Bankada doları olan kazanıyor. Kolunu dahi sallamadan doları kar elde ediyor. Bu beyler din iman edebiyatı yapıp akşam elinde viski kadehi ile sohbet edenlerdir bunlar. Bunların tamamı gayri milli. Ankaradaki beylerin döviz hesapları var. Katar samimiyeti nereden geliyor?





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024