Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3686 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Haziran 2017 - 14:53

Kılıçdaroğlu hükümeti terör örgütüne destek vermekle suçladı.

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu hükümeti terör örgütüne destek vermekle
CHP grup toplantısında, Katar kriziyle ilgili ilk kez konuşan Kemal Kılıçdaroğlu hükümeti terör örgütüne destek vermekle suçladı.

CHP Lideri KılıçdaroÄŸlu partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Katar krizine iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu. KılıçdaroÄŸlu hükümete seslenerek ÅŸunları söyledi;

Müslüman dünyası ile ilgili kısa bir açıklama yapmıştım. Bilimdeki geriliÄŸi anlatmıştım. Ramazan ayı sabır, ibadet ve bereket ayı demiÅŸtim. Suudi Arabistan dahil 7 ülke Katarı teröre destek vermekle suçladılar ve vatandaÅŸlarını kendi ülkelerinden çıkmaya davet ettiler. Ä°slam Dünyası ın geldiÄŸi noktaya bak. Barış ayında çeliÅŸkiye bak. Hepimizin bunlardan ders çıkarması lazım. Can kaybından akan kanlardan herkesin ders çıkarması lazım. Politikayı etnik kimlik üzerinden yaparsanız acıyı asla önleyemezsiniz. 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN 4 PARMAĞINI GETİRDİNİZ SİMGE YAPTINIZ

Hükümete bu konuda önerilerimiz var. Katar, Ä°hvana desteÄŸini kesmeli. Bu konuda Ä°hvanı destekleyecek siyasetten AK Parti uzak durmalı. Müslüman KardeÅŸleri desteÄŸini baÅŸta AK Parti Genel BaÅŸkanı çekmeli, aynı ÅŸekilde Rabia simgesinden de vazgeçmeli. Mısır, Suudi Arabistan ve BAE Ä°HVANı terör örgütü olarak görüyor. Siz simgesini getiriyor, AK Parti in simgesi haline getiriyorsunuz. Ne yerli ne milli. Terör örgütünün 4 parmağını getirdiniz, simge yaptınızakıl alacak ÅŸey deÄŸil. 

TÃœRKÄ°YE TARAF OLMAMALI

Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar arasında taraf olmamalıdır. Tarafsızlığını korumalıdır. Arap dünyasıyla ilgili temel politikamız dostluğumuzu koruyacağız ama kargaşaların tarafı olmayacağız.Dış politikayı yönetenlerin dikkatli olması lazım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024