Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1996 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Nisan 2018 - 17:39

KILIÇDAROĞLU ELİNİ ÇABUK TUTSUN

Büyüt
Küçült
KILIÇDAROĞLU ELİNİ ÇABUK
Başbakan Binali Yıldırım Meclis e yaptığı konuşmada, CHPden çıkan adaylar için ilk değerlendirmeyi yaptı ve CHPde adaylıklar peş peşe geliyor. Kemal beye tavsiyem elini çabuk tutsun sonra sıra kalmayacak dedi.

BMM Genel Kurulu da, AK Parti ile MHP in, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasına ilişkin seçim önergesi görüşülüyor. Başbakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, CHP in cumhurbaşkanı adaylarını değerlendirdi ve Kılıçdaroğlu a seslendi  CHPde adaylıklar peş peşe geliyor. Kemal beye tavsiyem elini çabuk tutsun sonra sıra kalmayacak dedi.



24 HAZİRAN 100. YIL HEDEFLERİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Başbakan şöyle konuştu;

Bugün tarihi bir gün bir dönüm noktasındayız. 24 Haziran 2018de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler için Meclis karar alacak. Yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum. 16 Nisan halk oylamasıyla milletimiz mevcut siyasal sistemde bir değişikliğe gitti. Demokratik ve hukuk devletine bağlı daha güçlü bir Meclis ve istikrarlı bir yürütme için cumhurbaşkanlığı sistemine 16 Nisanda evet dedi. Parlenter sistemde geçen yıllara baktığımızda vesayet odakları sürekli olarak milli iradeyi baskı altına almaya gayret etmiştir. Ülkemiz her seferinde ekonomik krize ve istikrarsızlığa sürüklendi. Vesayet odakları sürekli olarak siyaseti itibarsızlaştırma ve devleti işlemez hale getirmeye çalıştılar. Birliğimizi kardeşliğimizi bozmaya çalıştılar. Türkiye in itibarını onurunu hiç  düşünmediler. Türkiye cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile bundan böyle daha hızlı karar alma ve kararları etkin bir şekilde uygulama kabiliyetine sahip olacaktır. Sistemin tam olarak uygulamaya geçmesi önümüzde yapılacak seçimlerle mümkün hale gelecektir. 24 Haziranda yapılacak bu seçim Türkiye in 100. yıl hedefleri açısından da çok önemlidir.

SON BAŞBAKAN OLARAK HİTAP ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUM

Siyasi partilerin bazıları da zaman zaman erken seçimin yapılması yönünde geçmişte beyanatlar vermiştir. Sürekli erken seçim olacak mı olmayacak mı gibi değerlendirmeler toplumda geleceğin planlanmasını da olumsuz etkilemeye başlamıştır. Coğrafyamızda devam eden jeopolitik riskler Türkiyede cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bütün kurum ve yapılarıyla uygulamaya geçmesini zorunlu hale getirmiştir. Bu durumu görmezden gelemeyiz. Bugün karşınızda 65. Hükümetin Başbakanı olmanın yanında Türkiye Cumhuriyeti in son Başbakanı olarak da hitap etme onurunu yaşıyorum.

KILIÇDAROĞLU ELİNİ ÇABUK TUTSUN

. Sayın Bahçeli in erken seçim ihtiyacını dile getirmesi ve ülkemizim baş başa kaldığı jeopolitik riskleri dikkate alarak bu yönde kararı Sayın Cumhurbaşkanımız 18 Nisan tarihinde 24 Haziran Pazar günü seçimin yapılması yönünde prensip kararımızı milletimize bildirmiştir. Bu seçimin zamansız olduğu, baskın olduğu gibi söylemlerin bir altyapısı yoktur, gerekçesi yoktur; siyasi partiler, ister muhalefet ister iktidar olsun, her an seçime hazır olmak mecburiyetindedir. CHPde adaylık açıklayanlar ardı ardına devam ediyor. Kemal Beye tavsiyem elini çabuk tutsun sonra sıra kalmayacak..





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024