Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2971 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2016 - 15:21

Kılıçdaroğlu CHP Bildirisini Savundu.

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu CHP Bildirisini
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin, PKK ve DAEŞi görmezden gelerek Türkiyedeki en büyük tehdidin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti olduğunu belirterek halkı ayaklanmaya çağırdığı skandal bildirisini savundu.

Kılıçdaroğlu, tutuklulukları devam eden Cumhuriyet gazetesi yazarları ve yöneticilerinden Altan kardeşlere, Necmiye Alpaydan Aslı Erdoğana kadar tüm yazar ve gazetecilerin serbest bırakılmasını belirterek Ortadoğudaki terör örgütleri El Nusradan IŞİDe Türkiyedeki terör örgütlerinden PKK ve FETÖye kadar tüm terör örgütlerine yardım eden Adalet ve Kalkınma Partisidir diyerek, tepki çekecek bir iftiraya daha imza attı.

 

Partisinin meclis toplantısı öncesi konuşan Kılıçdaroğlu, yaptıkları bildirinin basın özgürlüğünü savunduğunu ileri sürerek, Türkiyede basının özgür olmadığını ileri sürdü.

Kılıçdaroğlu un konuşmasından bazı bölümler;

Atilla Taş an Murat Sabuncuya kadar, Aslı Erdoğana kadar. Hiçbir gazetecinin hapse atılmasını istemiyoruz. Darbeyi savuşturduk karşı darbe ile karşılaştık.

Gazetecilerin haklarını kim savunacak chp dışında savunacak kurum kalmadı. Koro  olarak bize saldırmalarının sebebi o. Kime itiraz etmesin, kimse aksine bir şey söylemesin. Demokrasiyi medya özgürlüğünü neden savunmayalım.

Parti bildirimizdeki ikinci başlık adil yargılama. Adaletsizliğe alkış tutmamızı mı istiyorlar.

 

Biz sadece kendimiz için adalet istiyoruz diyebilirler, adalet herkes içindir. Biz hiçbir zaman mahkeme kararlarını tanımıyoruz demedik, onlar dediler. Anayasa mahkemesini tanımıyorum saygı da duymuyorum dediler biz demedik.

Terör örgütleri ile hepsine yardım ve yataklık yapan, ve bunları Türkiye in başına bela eden parti AK Parti in yönticileridir. Niye beni mahkmeye vermiyorlar. Verin mahkemeye bütün delilieri ortaya koyalım.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024