Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3431 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2016 - 16:16

Kılıçdaroğlu, Başkanlık olmayacak arkadaş dedi.

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu, Başkanlık olmayacak arkadaş
Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırımın yeni anayasa çağrısına cevap verdi. Kılıçdaroğlu, Başkanlık olmayacak arkadaş dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırımın Defalarca Sayın Kılıçdaroğluna çağrıda bulundum. Gelin Türkiyenin ihtiyacı olan adımları beraber atalım. Şimdi rejimi değiştirecekler diyor. Rejim tartışması 1923te bitti. Cumhuriyeti tartışan kimse yok. Olsa da önüne ilk çıkan AK Parti olur, bunu da bil sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Başkanlık bir rejim tartışmasıdır. Sen Türkiye Cumhuriyetinin rejimini değiştiriyorsun. Cumhuriyeti diktaya dönüştürürsen rejimi değiştirmiş olursun dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bugün Filistinin bağımsızlık günü olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

Onuruyla mücadele eden, bağımsızlığı için çalışan Filistin halkı... Geçmişte Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının Filistine gidip mücadelesine destek verdiği Filistin halkı.

Mahmut Abbasın şahsında onlara da CHPden sevgilerimizi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Onların haklarını gerek Türkiyede gerek uluslararası arenada sonuna kadar savunacağız. Biz aynı zamanda Filistinlilerin de partisiyiz

Öte yandan Başbakan Yıldırımın partisinin grup toplantısında söylediği, Şimdi CHP genel başkanı diyor ki kapımız açık. Bizimde kapımız açık. Hala vaktin var tren kalkmadan binebilirsin sözlerine cevap veren Kılıçdaroğlu, Türkiye ateş yerine dönmüş bunların bir derdi var. Başkanlık. Ya olmayacak arkadaş. Başkanlık bir rejim tartışmasıdır. Sen Türkiye Cumhuriyetinin rejimini değiştiriyorsun. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırırsan rejimi güçlendirirsin. Cumhuriyeti diktaya dönüştürürsen rejimi değiştirmiş olursun diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024