Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4174 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2014 - 18:18

Kardeşinin cenazesine katılamayacak

Büyüt
Küçült
Kardeşinin cenazesine

Geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle bir süredir Güven Hastanesinde tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirelin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin tamamlandığı bildirildi.

9. Cumhurbaşkanının özel doktoru Aylin Cesur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Demirelin gribal enfeksiyon nedeniyle iki haftadır hastanede tedavi gördüğünü hatırlatarak, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

 

DOKTORDAN İZİN ÇIKMADI

Cesur, Demirelin tedavisinin tamamlandığını, bir iki gün içinde taburcu edilebileceğini ifade etti. Demirelin, dün vefat eden kardeşi Hacı Ali Demirelin cenazesine katılıp katılmayacağının sorulması üzerine de Cesur, Henüz geçirilmiş bir enfeksiyonun ardından cenazeye katılması uygun görülmedi dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024