Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2756 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2018 - 12:25

iyi Parti Akşener DEDİ

Büyüt
Küçült
iyi Parti Akşener
İYİ Partide yaşanan deprem sonrası bugün milletvekilleri bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrası İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Meral Akşenerin tek aday gösterileceğini açıkladı.

 

İYİ Partinin Afyonkarahisarda gerçekleştirdiği çalıştayın son gününde, yaşanan gerginliğin ardından olağanüstü kongre kararı alındı. Genel Başkan Meral Akşener sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yeniden aday olmayacağını açıkladı.

TOPLANTI GİRİŞİ AÇIKLADI: TEK ADAY AKŞENER

Yaşanan bu gelişmeler ardından İYİ Parti cephesinden açıklamalar peş peşe geldi.  
İYİ Parti Milletvekilleri bugün Genel Merkezde toplandı. Toplantı öncesi ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, girişte basın mensuplarının sorularını cevapladı. Koncuk, herhangi bir sıkıntının olmadığını söyleyerek, Hayırlı uğurlu olsun, sıkıntı yok, Allaha şükür. Genel başkanımız tek aday olacak bu genel kurulda ve yolumuza devam edeceğiz dedi.

AYTUN ÇIRAY: PARTİ AKŞENERİN ADAY GÖSTERİLMESİNİ İSTİYOR

Toplantı çıkışı açıklama yapan  İYİ parti Sözcüsü Aytun Çıray şunları söyledi;

Biliyorsunuz bu hafta sonunda Afyonda İYİ Partinin bir çalıştay toplantısı kampı yapıldı. Bu toplantı sırasında, son gününde serbest tartışmada yönetime eleştiriler ve takdirler söylendi. Sayın genel başkan,  kendi koyduğu hedeflere ulaşamadığı için büyük bir sorumlulukla İYİ Partiyi olağanüstü büyük kurultaya davet etti, çağrı yaptı.Tabi bu sayın genel başkan, bu açıklamasından sonra bir tweet atarak bir daha da aday olmayacağını ifade etti. Bu kendi iradesidir, beyanlarıdır. Ancak bu partinin en alt kademesinden en üst kademesine kadar ayrıca başka bir irade ortaya çıktı. Bu irade de sayın genel başkanın, hepimizin ortak imza ve teklifleriyle ilk yapılacak kongrede genel başkan adayı gösterilmesidir.

ŞENOL BAL KONGREYE GİDİYORUZ

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, Konuşuldu, görüşüldü, meselelerimiz değerlendirildi. Neticede bir kongre kararı alınmasını genel başkanımız kendisi istediler. Kongreye gidiyoruz dedi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024