Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3109 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mart 2018 - 12:23

İSTANBUL’DA TOPLU ULAŞIM DEĞİL TOPLU İŞKENCE VAR!

Büyüt
Küçült
İSTANBUL’DA TOPLU ULAŞIM DEĞİL TOPLU İŞKENCE
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, İstanbul’un bitmeyen çilesi trafik ve trafiğe dair çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbulda trafik probleminden etkilenmeyen hemen hemen kimsenin bulunmadığı ifade ederek sözlerine başlayan Sevim, “Trafik sorunu için elbette ki ana çözüm önerimiz toplu ulaşım. Ama nasıl bir toplu ulaşım. Hemen herkesten aynı cümleyi duyabilirsiniz. Şu an da İstanbulu yöneten arkadaşlarımız da buna önem vermeye gayret ediyorlar ancak sonuç alınamıyor maalesef” şeklinde konuştu.   Hangi Yönetici Bir Yakınını Toplu Taşıma Aracına Bindirebilir?   Mevcut toplu ulaşım politakalarının neden sonuç vermediğine de değinen “İstanbulun Ağabeyi” Abdullah Sevim, “İstanbulda toplu ulaşım rahat ve konforlu değil. İnsanlar tıka basa dolu bir metroya, metrobüse, otobüse binebilmek için adeta birbiriyle yarışır haldeler. Merak ediyorum, bu şehri idare edenlerin hangisi ya da kaçı kendisi toplumu ulaşımı kullanıyor veya bir yakınını gönül rahatlığıyla toplu ulaşım araçlarına bindirebiliyor?” diye sordu.   Toplu Ulaşım Değil, Toplu İşkence Var!   Toplu ulaşımın İstanbulda toplu işkenceye döndüğüne de vurgu yapan Sevim, “İstanbulda toplu ulaşım değil, teşbihte hata olmazmış, maalesef toplu işkence var. Öncelikle bu sorun giderilmeli ki İstanbullulara ‘özel araçlarınızı kullanmayın, toplu ulaşımı kullanın diyebilelim. Bunu söyleyemiyorsak toplu ulaşımın, trafik sorununu çözmesini beklemeyelim. Bir şey daha ifade etmek istiyorum, sonradan tashih etmekle birlikte, metroda önceliğinizin fazla oy aldığınız yerler olduğunu söylerseniz bilin ki bu sorunu asla ve asla çözemezsiniz.” şeklinde konuştu.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024