Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2106 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2018 - 14:14

İnce: 19 Mayıs ve 29 Ekim’de gençlere 500 lira vereceğiz

Büyüt
Küçült
İnce: 19 Mayıs ve 29 Ekim’de gençlere 500 lira
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer adaylara televizyonda tartışma çağrısı yapan CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 19 Mayıs ve 29 Ekim’de gençlere 500 lira vereceğiz dedi.

CHP in cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çarşamba günü Selahattin Demirtaşı hapishanede ziyaret edeceğini söyledi.

İnce, şöyle konuştu:

Sayın Erdoğan, saraya davet ederse saraya, parti merkezine davet ederse parti merkezine gideceğim. Siyasette dile değiştireceğim. Huzur ve mutluluğu konuşacağız. Bizim derdimiz Sayın Erdoğanı indirmek değil, bozuk düzeni değiştirmek. Bozuk düzeni değiştirmek için adayım. Medya susmuş, iş dünyası korkmuş. Medya ve iş dünyasından zerre kadar umudum yok. Benim umudum millette. Bu devrimi millet gerçekleştirecek.

Siyasette uzay madenciliği tartışacağız. Cumhurbaşkanı meydanlarda bunu konuşacak. Hurafeler tartışılmayacak, kuvantum diyen bir cumhurbaşkanı olacak. Önümüzdeki günlerde Türkiye için hayallerimi anlatacağım.

Sayın Erdoğan diyor ki ‘muassır medenniyet seviyesini aşacağız. Sayın Erdoğan sizinle ve diğer adaylarla televizyonda tartışalım. Türkiye ile ilgili konuları tartışalım.
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde bin lira verilecek mi? Kutluyorum. Benim derdim gençler. Cumhurbaşkanı olduğumda ilk müjdemi veriyorum. 19 Mayıs ve 29 Ekimde gençlere 500 lira vereceğiz. Sarayı 6 ay süreyle halka açacağım. Sonra kapatacağım. Oradan elde edeceğim tasarrufla gençlere para vereceğim. Cumhurbaşkanına hakaret maddesini kaldıracağım. Eleştirirse eleştirir, kimseye dava açmayacağım. Ben yurdumun insanlarına kızmayacağım, hakaret etmeyeceğim.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024