Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1881 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Eylül 2015 - 16:18

İhsan Özkes Mecliste tek başına

Büyüt
Küçült
İhsan Özkes Mecliste tek

CHP listelerinden 7 Haziranda ikinci kez milletvekili seçilen, ancak bir süre sonra partisinden istifa eden İstanbul milletvekili İhsan Özkes, Meclisin Irak ve Suriye tezkereleriyle ilgili olarak bugün yaptığı olağanüstü oturum sırasında Genel Kurul sıralarında tek başına otururken görüntülendi.

TBMMnin tek bağımsız milletvekili olan İhsan Özkesin herhangi bir parti grubuna üye olmaması nedeniyle Mecliste tek başına oturduğu anı HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu fotoğraflayarak sosyal paylaşım sitesi twitterdaki takipçileriyle paylaştı.

 

2011 ve 2015te CHPden milletvekili seçilen Özkes, CHP üyeliğinden istifa ettikten sonra daha önce sert sözlerle eleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki 30 Ağustos resepsiyonuna katılmış, aynı gece twitter üzerinden Hz. Muhammed yaşıyor olsa saraya girer miydi? Bu akşam hissettim kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok diye yazmış ve çok sayıda kullanıcı tarafından eleştirilmişti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024