Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2696 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Şubat 2015 - 00:03

Hasip Kaplan: Milletvekilleri çocuklarıyla helalleşiyor

Büyüt
Küçült
Hasip Kaplan: Milletvekilleri çocuklarıyla

TBMM Genel Kurulunda CHP Grubu, Genel Kurulun bugün saat 19.00a kadar çalışması önerisi verdi. Öneri üzerinde söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Sabah 5e kadar meclisin çalışması insan haklarına aykırı. İnsanın ruh sağlığı bozuluyor. Parlamento çalışmalarına ara verilmeli dedi.

Söz alan HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, AK Parti, CHP ve MHPyi eleştirdi. Baluken, CHP ve MHPnin muhalefet yapamadığını ve Türkiyede yeni bir muhalefetin parladığını söyledi.

ÖNÜNÜ KESTİ

Konuşmasının ardından Baluken yerine geçti ve HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan konuşma yapmak için kürsüye hareket etti. Bu sırada CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Balukenin sözleri nedeniyle sataşma olduğunu belirterek söz istedi ve kürsüye yüreyen Kaplanın önünü keserek onu elleriyle tutarak durdurdu. Bu yaşanan gülüşmelere neden olurken, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ise, tutanaklardan bakılacağını ve sataşma varsa söz vereceğini söyledi. Ardından HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan kürsüye çıktı. Kaplan, Genel Kurulda yaşanan kavgalara değindi.

Kaplan, Milletvekilleri çocuklarıyla helalleşerek geliyor. Ya kürsüden saldırılıyor, yada merdivenlerden düşüyor. Buraya öğle namazında girip, sabah namazında çıkıyoruz. İnsanlık haklarına aykırı çalışıyoruz dedi.

LANET OLSUN İNSAN GİBİ DAVRANMAYANA

Ardından Kaplan, sinirli bir şekilde Lanet olsun insan gibi davranmayana. Lanet olsun zulme boyun eğenlere. Lanet olsun bir milletvekilliği adaylığı için buna evet diyenlere dedi. Eleştirilere değinen AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti grubu sabırla yasaya geçilsin diye beklerken, sürükle kışkırtılarak olay çıksın yasaya geçilmesin stratejisi yapılıyor. Biz yasayı müzakere için sabırla bekliyoruz dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024