Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2320 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 12:23

Haluk Koç CHPnin oy oranını açıkladı

Büyüt
Küçült
Haluk Koç CHPnin oy oranını

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, seçim çalışmaları kapsamında, Pursaklar ilçesi Saray Mahallesi esnafı ile CHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Seçim bürosunda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın toplu açılış törenlerine katılmasını eleştirdi.

CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmene yapılan silahlı saldırıya ilişkin bir soru üzerine Koç, Türkmenin hayati tehlikesinin bulunmadığını, olayın sebebine ilişkin bilgisinin olmadığını ifade etti.

CHPnin seçimlere dönük anket yaptırıp yaptırmadığı ve sonuçlarının sorulması üzerine de Haluk Koç, daha önce önemli başarı göstermiş firmaların anketlerine de değinerek, Seçimleri doğruya en yakın bilenlerin anketleri, AKPyi 40ın altında, CHPnin de 30 bandına yükseldiğini gösteriyor. Bunun dışında olanların, çok meşhur olanları da dahil, her seçimde 5-6 puanlık AKP lehine bir yontmada bulundukları biliniyor. O yüzden biz alana bakıyoruz, kalan 10 günde terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Manipülasyona, toplumda algı oluşturmaya dönük, iktidar yönlendirmesiyle yapılan çeşitli anketlerin de piyasaya sürüldüğüne tanık oluyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024