Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3567 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2017 - 14:30

GÜNLÜK SİYASETE GİRMEYECEĞİM

Büyüt
Küçült
GÃœNLÃœK SÄ°YASETE
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün cuma namazı sonrası açıklama yaptı. Gül, aktif siyasete gireceği Saadet Partisi ve CHP Milletvekili Baykal ile görüştüğü iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Deniz Baykalın iddialarına cevap veren Gül, Benle ilgili söylenenleri ciddiye almadım. Bu açıklamalar bir siyasetçinin parti içi hesaplaÅŸmaları dedi.

Gülün açıklamalarından satır başları:

Geçen günlerde bir siyasetçinin kendi parti içi hesapları ve politikaları çerçevesinde yaptığı çeşitli taktikler, o konuşmada, beni de söz konusu etti. Açıkçası ben hiç ciddiye almadım benimle ilgili söylenenleri.

Başka bir nokta da şu. Uzun bir süredir bazı siteler başta ben olmak üzere AK Parti in gerçek öncüleri, onun başarısında çok büyük emeği geçmiş arkadaşlar hakkında ağıza gelmeyecek laflar, küfürlere varan söylemler... Doğrusu bunların da nasıl organize olduğunu dünya biliyor artık.

 

GÜNLÜK SİYASETE GİRMEYECEĞİM

Ben 7 sene tarafsız olarak cumhurbaşkanlığı yaptım. Sonra ayrılınca da günlük siyasete girmeyeceğimi de defalarca söyledim. Ama tabii ki bütün birikimimi, bilgimi, tecrübemi yeri geldiğinde ülkem için paylaşma sorumluluğum var. Bunları yeri geldiğinde ülkemizi yöneten değerli arkadaşlarımla baş başa gelerek paylaştım, yeri geldiğinde de kamuoyuyla paylaştım. Bu şekilde paylaşmaya da devam edeceğim.

TÜRKİYENİN ÖNÜNE BAKMASI GEREKİR

Ülke zaten yeteri kadar kutuplaşmanın içerisinde. Türkiye in önüne bakması gerekir. İçeride bir sürü ekonomik beklentiler var. Herkesin bunlara yönelmesi gerekir. Bu çerçevede muhakkak ki hükümete yardımcı olmak gerekir.

Yurt dışından kaynaklanan ciddi tehlikeler var. Polemiklere sokmak için uğraşanları da ciddiye almam.

 

Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere 13.00 sıralarında Esenyurt aki Serhan Tirit Merkez Camii e geldi.

Gül, camiye girişinde karşılaştığı vatandaşlarla selamlaştı.

Öte yandan polis, cami girişinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Camiye girenlerin üstü tek tek arandı.

ELÄ°TAÅž Ã‡AÄžRI YAPMIÅžTI

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Deniz Baykalın Cumhurbaşkanlığı seçiminin olası adayları arasında adını geçirdiği Abdullah Güle, Açıklama yap, spekülasyonları bitir çağrısı yapmıştı.

BAYKAL: ABDULLAH GÜLÜ CİDDİYE ALIRIM

CHPli Deniz Baykal, 2019da yapılacak CumhurbaÅŸkanlığı seçimleriyle ilgili, Adayımız CHPli olmayabilir. Abdullah Gül ismi gelirse ciddiye alırım demiÅŸti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024