Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3001 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Ekim 2017 - 10:44

Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar”

Büyüt
Küçült
Fitne peşinde olanlar boşa
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez” sözlerinin ardından ilk kez konuştu.

Ak Partideki istifa krizinde en çok adı anılan isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez” demişti. Gökçek, sessizliğini bozdu...

Melih Gökçek gazeteye yaptığı açıklamada, “Şer odaklarının fitne çabalarına asla pirim vermeyeceğiz. Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar. Şunu söylemek isterim ki Recep Tayyip Erdoğana destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü Sayın Erdoğan sadece Türkiye in değil ümmetin lideridir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar” dedi.

ŞU AN BÖYLE BİR ŞEY YOK AMA OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ

Bugün AK Parti grup toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçekin istifasının istendiği yönündeki iddialara ilişkin olarak, Herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire... Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu” demişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024