Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2934 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Åžubat 2015 - 15:04

Fezlekeler benim şeref madalyalarım

Büyüt
Küçült
Fezlekeler benim ÅŸeref

Muharrem İnce, partisinin Yalova İl Örgütü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Raif Dinçkök Kültür Merkezinde gerçekleşen programda, kendisine yönelik dokunulmazlığının kaldırılması için verilen fezlekeleri gösteren İnce, Bunlar benim şeref madalyalarım. Ne bunlar? Silivriye gitmişim, mahkeme salonu işte böyle bir salon. Mustafa Balbay, Mehmet Haberal arkadaşlarım başta olmak üzere pek çok tutuklu aşağıda. Hakim asıyor, kesiyor. Ben de seyirci tarafında mahkeme heyetine bağırmışım. Ey mahkeme heyeti, aynen böyle diyor: Elini sallayarak mahkeme heyetine tehditte bulundu. Ben de şunu dedim: Ey mahkeme heyeti, şimdi, bugün yukarıda oturuyorsunuz ama zamanı gelecek o sanıkların oturduğu yerde oturacaksınız.

Sakaryaya gittim konuÅŸma yaptım, savcı bana fezleke göndermiÅŸ. Aynen şöyle yazıyor: Muharrem Ä°nce, hükümeti yıpratıcı konuÅŸmalar yaptı. Ben de meclis kürsüsüne çıktım  o fezlekeyi yırttım. Ben hükümeti yıpratmak istemiyorum, yıkmak istiyorum, yıkmak. Senden mi korkacağız? Tayyip ErdoÄŸanın maliyecisinden, polisinden korkacak halimiz yok. 50 yaşına geldik Allaha şükür, adam gibi yaÅŸadık bu memlekette bir 50 sene daha yaÅŸamayacağımıza göre adam gibi siyaseti yapalım, adam gibi bunlara meydan okuyalım dedi.

DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN

Ak Partililere yönelik eleştiride bulunan İnce, Bunlar hırsız. Kediye kedi, hırsıza hırsız diyeceksin. Versinler mahkemeye. Hiç çekinmeden, hiç korkmadan söyleyeceksin. Bunlar hazineden paramızı çaldılar, sınavda çocuklarımızın sorularını çaldılar, sandıkta oyumuzu çaldılar. Onu da çaldılar ama Yalovada çaldırmadık diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlunu da eleştiren İnce, Türkiyede baş muhatabımız kim? Başbakan mı, Cumhurbaşkanı mı? Şöyle derlerdi hatırlıyor musunuz? Doğan görünümlü Şahin. Hani modifiye araba. Bu da başbakan görünümlü genel müdür. Bu küçük adam var ya başbakan görünümlü genel müdür. Böyle bir başbakan olur mu? Adam gidiyor, köşkte topluyor Bakanlar Kurulunu, al bu da gündem diyor diye konuştu.

PADÄ°ÅžAHLIK SÄ°STEMÄ° GERÄ° GELECEK

Haziran ayında yapılacak milletvekili seçimleriyle ilgili de konuşan İnce, Eğer bunlar 330un üzerine milletvekili çıkarırlarsa Türkiyeye padişahlık sistemi geri gelecektir. Kimsenin can ve mal güvenliği olmayacak. Bu işten hepimiz zarar edeceğiz. Dişimizle, tırnağımızla mücadele etmemiz lazım. Hiçbir kimseden korkmadan. Ben meclisin dava rekortmeniyim. En fazla dava bende var. Hiç korkmuyorum bunlardan. Ben korkmuyorum siz de korkmayacaksınız. Kim bunlar ? Mustafa Kemal 1919da 7 düvelden korktu mu? Para yok dediler, Bulunur dedi. Silah yok dediler, Alınır dedi. İmkansızı başardıysa biz de bunu başaracağız dedi.

DHA






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024