Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3051 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2018 - 21:33

FAKIBABA: Mazotun çiftçiye şu anda 2 lira 35 kuruştan verildiğini söyledi.

Büyüt
Küçült
FAKIBABA: Mazotun çiftçiye şu anda 2 lira 35 kuruştan verildiğini
CHPin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İncein 3.5 liralık mazot vaadine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbabadan cevap geldi. Bakan Fakıbaba mazotun çiftçiye şu anda 2 lira 35 kuruştan verildiğini söyledi.

CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce in 3.5 liralık mazot vaadine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbabadan cevap geldi. Bakan Fakıbaba mazotun çiftçiye şu anda 2 lira 35 kuruştan verildiğini söyledi.

Yeni Şafakın haberine göre; çiftçiye verilen desteklerden bahseden Fakıbaba yeni müjdelerin ise sinyalini verdi. Sayın Başbakan mazotun yarısı bizden yarısı sizden demişti. Daha yeni müjdeler gelecektir. diyen Bakan Fakıbaba, mazot için yürürlüğe konulan desteklerin ise verilmeye başlandığını vurguladı.

Fakıbaba, çiftçiye bu yıl 14,5 milyar liralık mazot desteği sağlanacağını bu rakamın 10 milyar lirasının ise Ramazan sonuna kadar verileceğini belirtti.

MAZOTU 2 LİRA 35 KURUŞTAN VERİYORUZ

Mazot fiyatlarında bu yıl geçtiğimiz ayların ortalamasını aldıklarını ve ortaya 4 lira 70 kuruşluk bir fiyat çıktığının altını çizen Bakan Fakıbaba, CHP in Cumhurbaşkanı Muharrem İnce in 3.5 liralık mazot vaadine ilişkin cevaben, Son desteklerimizle birlikte mazotun yarısını biz karşılıyoruz. Mazot fiyatını biz şu anda 2 lira 35 kuruşa çiftçiye veriyoruz. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024