Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2972 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2015 - 08:52

Erdoğanın başbakan adayı Hakan Fidan...

Büyüt
Küçült
Erdoğanın başbakan adayı Hakan

CHPli belediyelerin Türkiye ve çevresinde yaşanan tüm sorunlara kayıtsız kalmadığını anlatan Ağbaba, Sadece Kerkükte değil, Kobaniye ilk giden yardım TIRları Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin yardım TIRlarıydı. Pazartesi akşamı aldığımız bir kararla, 8 TIR yardımı Silivri ve Adanadaki belediye başkanlarımızla birlikte sanırım iki gün sonra Kobaniye teslim ettik. Bosnada yaşanan sel felaketinde CHP vardı. IŞİD zulmünden kaçan Ezidilerin yanında Beşiktaş Belediyemiz vardı. Yine Somada, Ermenekte, Çaycumada Cumhuriyet Halk Partisi vardı diye konuştu.

İlgili HaberHakan Fidan istifa etti!

TÜRKİYE İSTİHBARAT DEVLETİ YOLUNDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın dünkü açıklamalarına da değinen Ağbaba, Biliyorsunuz dün Cumhurbaşkanı, Bursada açıklamalarda bulundu. 400 milletvekili istiyorum dedi. Ve dün yine MİT Müsteşarı istifa etti. AKP övünüyor, diyor ki dün Genelkurmay Başkanlarının isimleri ezbere bilinirdi, şimdi bilinmiyor diyor. Ancak şimdi bakanlardan daha fazla bilinen hatta başbakandan daha fazla bilinen bir isim var. MİT Müsteşarı... dedi.

 

İlgili Haber Arınç: Hakan Fidanın istifasını israf olarak görüyorum

 

CUMHURBAŞKANININ BAŞBAKAN ADAYI HAKAN FİDAN...

Türkiye polis devletiydi, şimdi istihbarat devletine doğru hızla yol alıyor diyen Veli Ağbaba, Katar Emirini karşılayan o. Arabada sohbet eden o. Türkiye ile ilgili bilgileri veren o. Maalesef bu bölgede akan kanın her damlasında onun parmağı var. Suriyeye, Iraka gönderilen o silah TIRlarının altında onun imzası var. Nerde Türkiyeyi sıkıntıya sokacak bir olay varsa altında hep onun imzası var dedi. Ağbaba, Göreceksiniz, milletvekili seçilecek, herhalde Başbakanın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın, Başbakan adayı da Hakan Fidan olacak gibi gözüküyor. Bunu engellemek Cumhuriyet Halk Partililerin elinde diye konuştu.

MHP BARAJI AŞSIN DİYE SEÇMENLERİMİZ OY VERDİ ŞİMDİ DE HDP...

Ak Parti, MHP ve HDPnin üçlü koalisyon oluşturduğunu ileri süren Ağbaba, Bugün 5-6 yaşlarındaki çocuklarımızın giyimine karar veren anlayışın altında AKPnin, MHPnin, HDPnin imzası var. O, 4+4+4 olan ve bugün laik eğitim sistemini yok eden o yasaya sadece Cumhuriyet Halk Partisi karşı çıktı. 2011de olduğu gibi bazı oyunlar oynanıyor. MHP baraj aşsın diye, birçok seçmenimiz MHPye oy verdi. Şimdi HDP barajı aşar mı aşmaz mı korkusuyla... Bunu biz sorun ediyoruz. HDPnin barajı aşıp aşmamasında bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Üzülerek söylemek isterim ki mecliste alınan bütün kritik kararların, Türkiyeyi geriye götüren bütün kararların altında HDPnin, AKPnin, MHPnin üçlü koalisyonu var dedi

HDP GEZİYE DARBE DEDİ

Gezi Parkı olaylarında yaralanan milletvekillerinin tamamının CHP milletvekilleri olduğunu söyleyen Ağbaba, Genel Başkanından Ahmet Türküne, Sırrı Sakıktan HDP kadrolarının tamamına yakını Geziye darbe dedi. Bunu açıkça söylediler. Zeytinburnu İlçe sekreterimiz böyle birşey demiş olsaydı bugün o konuşuluyor olurdu. Ama HDPnin Geziyle ilgili maalesef yorumları konuşulmuyor. Gezi ruhunu, HDP temsil edeceğini iddia ediyor. Orada gaz yiyen milletvekillerinin tamamı CHPli milletvekilleriydi. Burnu Kırılan, ayağı kırılan CHP milletvekilleriydi. Orada şehit olan katledilen Ali İsmailinden Berkinlere, öldürülen çocukların tamamı CHPli ailelerin çocuklarıydı dedi.

KARAYALÇIN: YASANIN ÇIKMASINI BEKLEMEDEN MAL BİLDİRİMİNDE BULUNACAĞIM

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın da Sayın Başbakan yeni bir paketi açıklamıştı. Saydamlık ve imar rantlarının vergilendirilmesi. Buna göre ilçe başkanları, il başkanları mal bildiriminde bulunacaklar. Eski adıyla servet beyannamelerini verecekler. Bu arada rant artışlarında vergi düzenlemeleri yapılacak. Başbakanın toplantısına katılan gazetecilerden birinin bu düzenlemeler ne zaman başlayacak diye sorduğunu hatırlıyorum. Başbakanın da bugün itibariyle başladı şeklinde yanıt verdiğini anımsıyorum.

Ama dün ve bugün gazetelerde çıkan haberlerden öğreniyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı eğer bu düzenlemeyi yaparsanız, il başkanlarından, ilçe başkanlarından mal bildiriminde bulunmalarını isterseniz, siyaset yapacak kimse bulamazsınız demiş. Başka partileri bilmiyorum ama ben Cumhuriyet Halk Partisinin İstanbul İl Başkanıyım, mal bildiriminde bulunuyorum dedi. Mal bildirimi için yasanın çıkmasını beklemeyeceğini belirten Karayalçın Burada ilçe başkanlarım var. sizlerle konuşmadım ama inanıyorum ki sizlerde mal bildiriminde bulunmaya hazırsınız. Hepimiz hep birlikte mal bildiriminde bulunuyoruz dedi. Karayalçın, bütün siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarını da mal bildiriminde bulunmaya davet etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024