Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2236 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2015 - 15:07

Erdoğandan flaş dolar ve Abdullah Gül açıklaması

Büyüt
Küçült
Erdoğandan flaş dolar ve Abdullah Gül
İşte Erdoğanın gazetecilerin sorularına verdiği o cevaplar:

 

F4 UÇAKLARININ DÜŞMESİ

Hava Kuvvetleri Komutanı Azerbaycandaydı. Döndüğü zaman tüm teknik incelemeler yapılacak. Buradaki hata nedir ne değildir. Bunun tüm incelemeleri yapılacak. Teknik hata mı meteorolojik bir durum mu var? Bu karar verilmeden bir şey söylememiz yanlış olur. Bu işin bir değerlendirmeye tabi tutulacağı ortada.

DOLARDAKİ YÜKSELİŞ

Burada faiz lobisinin bir çalışması var. son gelişmeler tamamiyle bir dolar avro arasındaki parite konusudur. bunu bir kenra koyarak ortaya bazı iddialar ortaya atmak yanlıştır. Şu anda faiz lobisi, ya da dolara aşırı derecede yatırım yapanlar yaya kalabilirler. Burada yapılan spekilasyon, doları piyasadan çekelim MByi köşeye sıkıştıralım tavrı önem arzediyor. MB Başkanı ve Babacanla ilgili talepleri var. Amerika dönüşü kendileriyle oturup değerlendirmeleri yapacağız.

ABDULLAH GÜLÜN ADAYLIĞI

Kendisiyle yakın zamanda görüştüm. Kıymetli babasının rahatsızlığı nedeniyle. Kendisinin vereceği bir karar. Eğer sayın Abdullah Gül aday olursa güzel olur, hayırlı olur. Geleceğe yönelik  vereceği karar hayırlı olur.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024