Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3266 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2016 - 13:36

Doğru söze ne denir, Yeni anayasayı en kısa zamanda Meclise getireceğiz.

Büyüt
Küçült
Doğru söze ne denir, Yeni anayasayı en kısa zamanda Meclise
Yıldırım, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi Şeref Holü de basın mensupları ile selamlaştı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli in anayasa değişikliğine ilişkin, Biz millete gitmekten korkmayız. Bunda da mahsur görmeyiz. ifadesinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, Doğru demiş. Hiç bilinmeyen bir şey yok, her şey biliniyor. dedi. 

Sayın Bahçeli in sözlerinden ne anladınız sorusuna Yıldırım, Sizin anladığınızı anladım. karşılığını verdi. Yıldırım, gazetecilerin, Sayın Bahçeli de bize öyle söylüyor. demesi üzerine, Demek ki doğru yolda gidiyor. ifadesini kullandı.

Başkanlık sistemiyle ilgili referandum konusunda mutabakat oluşup oluşmadığının sorulması üzerine Yıldırım, AK Parti Grubu olarak yeni anayasa değişikliği ve başkanlık sistemini de içeren teklifimizi yüce Meclisimize getireceğiz. Karar yüce Meclisindir. dedi.

Referandumun ne zaman olacağı yönündeki soruyu ise Yıldırım, İngilizce, Mümkün olan en kısa sürede. şeklinde cevapladı. 

Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ne zaman görüşeceksiniz sorusuna da Herkes ile görüşürüz, Yenikapı ruhu devam ediyor. yanıtını verdi. 

b.a



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024