Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2354 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2015 - 06:50

Devlet Bahçeli: Koalisyondan söz eden hemen doktora görünsün

Büyüt
Küçült
Devlet Bahçeli: Koalisyondan söz eden hemen doktora
Politika Haberleri › Devlet Bahçeli: Koalisyondan söz eden hemen doktora görünsün haberi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun olumlu yaklaştığı MHP-CHP-HDP koalisyonunun kesinlikle olmayacağını söyledi.

Bahçeli, “Bunu dillendirenlerin doktora görünmesi lazım” dedi. Bahçeli, Meclis resepsiyonunda gazetecilerle yaptığı sohbette, “CHP ile bir koalisyon düşünür müsünüz? sorusuna, “MHP tek başına iktidar olmak istiyor. Lodosta MHPden yana esiyor” cevabını verdi. Bahçeli,  HDPnin içinde olduğu bir koalisyonun hayalinin bile mümkün olmadığını belirtirken, “Kesinlikle olmaz efendim. Bunu dillendirenlerin doktora görünmesi lazım” dedi. 

Kılıçdaroğlu sıcak bakmıştı

Devlet Bahçelinin kesinlikle karşı olduğunu ifade ettiği HDP ile koalisyon konusunda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu olumlu mesajlar vermişti. Kılıçdaroğlu, AB büyükelçilerine HDP ve MHP ile koalisyon kurabileceklerini ifade etmişti. Ancak Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde çıktığı bir televizyon programında üçlü koalisyon CHP-MHP-HDP koalisyonu için “Böyle bir ittifakın gerçekleşeceğine inanmıyorum” demişti.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024