Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2551 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2017 - 10:27

Deniz Baykal: Daha ikinci devre var

Büyüt
Küçült
Deniz Baykal: Daha ikinci devre
CHP in Eski Genel Başkanı Deniz Baykal, referandum ile ilgili, Bu tablo maçın bittiği anlamına gelmez. Daha ikinci devre var. dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı da konuşan Eski Genel Başkan Deniz Baykal, Erdoğanın Maçı 1-0 da kazansanız 3 puan alırsanız, 5-0 da kazansanız 3 puan alırsınız, aslolan maçı kazanmaktır sözlerine yanıt verdi.

Baykal, yaptığı açıklamada Bu tablo maçın bittiği anlamına gelmez. Daha ikinci devre var. dedi.

Baykal konuşmasında şunları söyledi:

BU ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇTIR

Bu duygunun bize yüklediği sorumluluğu hep beraber bir kez daha hissedelim istiyorum. Bundan sonrasına böyle bir noktadan yürümekte olduğumuzu söylemek istiyorum, bu bir son değil, önemli bir başlangıçtır.

Türkiye açısından her türlü gücü, yetkiyi, devletin günlük siyaset dışında tutulması gereken olanakların seferber ederek yürütülen referandum karşısında toplumumuzun çeşitli kesimlerinin yeter artık dercesine dayatmacı girişimi frenleme konusunda yüksek bir iradeyi sergilediğine tanık olduk.

Bu çok önemlidir. Ben ülkem ve partim adına iftihar ediyorum.

İLK YAPILMASI GEREKEN İŞ TABLONUN DOĞRU OKUNMASI

Bunu doğru okuyalım. İlk yapılması gereken iş bu tablonun doğru değerlendirilmesi ve anlaşılmasıdır. Elbette siyasette böyle bir sonuç ortaya çıkınca hepimizin refleksi bu tabloya sahip çıkmak, sonuçlar çıkarmak. Siyasetçi refleksi budur.

Bizim içinde bulunduğumuz kritik ortamı değerlendirerek bu konuda çok soğukkanlı, gerekirse kendimize karşı acımasız bir yorum yapmamıza ihtiyaç var.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024