Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4223 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2014 - 14:40

Davutoğlu: Daha Şişliyi bile idare edemiyorsunuz

Büyüt
Küçült
Davutoğlu: Daha Şişliyi bile idare

Davutoğlunun sözlerinden önemli satırbaşları şunlar:

Bir paralel çeteyi devreye soktular. Dini görünüm altında bir paralel çeteyi devreye soktular. İşbaşına gelmiş hükümeti yerinden almaya çalıştılar Onlar kapalı kapılar ardında tuzaklar kurarken bu parti ve bu lider için dua ediyordu bu millet. Onlar çatı adayı gösterirken biz çalışmaya devam ettik, milletle iletişime geçtik Her türlü tuzağı kurdular Cumhurbaşkanı Erdoğanı devirmek için. Pınarbaşına giden yol bu şiirdi Biz bu şiire sahip çıkmaya devam edeceğiz. Rizenin dava adamını millet seçti€¦.. Her türlü baskıyı yaptılar ama başımızı öne eğdiremediler, eğdiremezler. 

GÖNÜL KIRICI SÜREÇ SARF EDİLMEDİ

CHP zihniyeti bütün bunlarla hesaplaşmak zorundadır. Yakın dönemde 28 Şubatta yapılan zulümlerle hesaplaşmak durumundadır. Ak Parti kadroları olarak bütün tuzaklara karşı birliğimizi koruduk 10 Ağustostan sonra düşündüler ki Cumhurbaşkanımız olduktan sonra AK Parti içinde bir sarsıntı olur mu? 3 ayı geçtik.. Tek bir gönül kırıcı süreç sarf edilmedi. Biz istişare eder ve yola çıkarız. 

KILIÇDAROĞLU O DAR AKLIYLA...

Sayın Kılıçdaroğlu o dar aklıyla, o küçük hesaplarıyla bütçe görüşmelerinde Sayın Cumhurbaşkanımızla benim arama fitne sokmaya çalıştı. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızla ilişkimiz, dava arkadaşlığımız siyasetle başlamadı. Ölümle bile bitmez. Bu kardeşlik davasıdır€¦

DAHA ŞİŞLİYİ İDARE EDEMİYORSUNUZ

CHP önce kendi evini düzene soksun. Birbirlerine tehdit yağdırıyorlar. Kılıçdaroğluna değil 4 yıl 4 dakika bile bu ülke emanet edilmez Şişlide yaşananlardan sonra 4 dakikada siz birbirinizi tehdit edersiniz, koltuklarınıza göz dikerler Daha siz Şişliyi bile idare edemiyorsunuz Türkiyeyi nasıl idare edeceksiniz. Gerçekten CHP son dönemde kendi için yaşadığı çalkantıyla siyaset dersi oluşturuyor.

14 ARALIK OPERASYONU

Paralel yapı ile ne kadar işbirliği yaparlarsa yapsınlar milli iradeyi yenemeyecekler. Şimdiye kadar hep kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar 14 Aralık sürecine itiraz ediyorlar. Pazar günü herkes tatildeyken AB hemen Türkiyeyi kınayan açıklamalar yaptı. İçeride ve dışarıda yürütülen kampanya açık Kimse gazetecilik dolayısıyla şu anda soruşturma altında değildir.

Bir çete basın üzerinden örgütlenerek mazlum ve mağdur bir topluluk üzerine kumpas kurduysa bunun gereğini yapmak yargının görevidir Aksine insan hakları açısından mağdur edilmiş insanlarımızın şikayeti üzerine yapılmış bir operasyondur. Türkiye her açıdan özgürlükler ülkesidir Basın mensupları da olmak üzere hiç kimse hesap vermemek durumunda değildir. Türkiyede milli iradeye yapılan her kumpasın hesabı sorulacaktır. Yargı ve emniyet için örgütlenenlerden de bunların hesabı sorulur.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ECDADINA DUA ETMEK İÇİN GÜNEYSUYA GİDECEĞİM

ürkiye büyüdükçe Rize de büyüyecek. Rizelilerin beklentileri de biliyoruz. Rizeye deniz üzerinden bir havalimanı en kısa zamanda yapılacak. Rizenin güney çevre yolu da tamamlanacak. Buraya kadar gelmişken Sayın Cumhurbaşkanımızın ecdadına dua etmek için Güneysuya gideceğim. Cumhurbaşkanımız ne kadar Konyalı ise o kadar Konyalıyım. Cumhurbaşkanımız ne kadar Rizeli ise ben de o kadar Rizeliyim. Bizim felsefemiz budur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024