Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2221 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mayıs 2015 - 06:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paralel çeteye diyet ödüyorlar

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paralel çeteye diyet
Politika Haberleri › Cumhurbaşkanı Erdoğan: Paralel çeteye diyet ödüyorlar haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran seçimleri öncesinde Paralel örgüt, DHKP-C, PKK ve tüm muhalefet partilerinin bir araya gelmelerine dikkat çekti. İnlerine gireceğiz dediğini hatırlatan Erdoğan İmamları kaçıyor şimdi. Onlar kaçacak biz kovalayacağız dedi.
AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tenzile Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin yanındaki alanda Üsküdar Belediyesince düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Siyasi hayatına İstanbulda başladığını anlatan Erdoğan, Türkiyenin kalbine giden yol İstanbulun gönlünü fethetmekten geçer. Kendisini, önce İstanbulluların sonra da tüm Türkiyenin kucakladığını söyledi.

Ömrün diyet ödemekle geçer

Erdoğan, “İstanbulun semtlerini dahi bilmeyen ama şehreminlik için aday olanın akıbetini biliyorsunuz. İstanbulluların vurduğu sillenin etkisini halen üzerinden atamadı. İstanbula belediye başkanı olamadı ama ana muhalefete genel başkan oldu.  Paralel örgüte, terör örgütlerine bel bağlamış durumda. Millet iradesiyle değil de operasyonla gelirsen, attığın her adımda önüne bir hesap koyarlar. Ömrün seni oraya getirenlere diyet ödemekle geçer” diye konuştu.

Birbirlerine selam vermeyenler

Erdoğan, 7 Haziran seçimleri öncesinde yine benzer siyaset mühendisliklerinin yapıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti: “Daha düne kadar birbirlerine selam dahi vermeyen partiler, marjinal gruplar ve terör örgütleri bir anda aynı safta hizaya geçtiler. Bu milletin değerleriyle alay eden marjinaller, ‘Alisiz Alevilik fitnesinin çıban başları, 28 Şubat heveslileri hepsi bir araya geldiler. Ana muhalefet partisi sıranın en başında. Arkasında milliyetçi olduğu iddiasındaki parti, hemen yanında da terör örgütünün güdümündeki parti. Paralel örgüt, bölücü örgüt, Çağlayan Adliyesinde savcımızı şehit eden terör örgütü ve Ermeni lobisi de hemen arkalarında yer alıyor.”

CHP ve HDP zihniyeti aynı

Konuşmasında HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaşın ‘Taksim bizim Kabemizdir sözlerini de hatırlatan Erdoğan şöyle devam etti: “Terör örgütünü arkasına alan bir parti çıktı. Ne diyor? ‘Taksim Kabemizdir diyor. CHP zihniyeti ne diyordu? ‘Kabe Arapın olsun bize Çankaya yeter diyordu.”

Onlar kaçacak biz kovalayacağız

Hacı Bektaş-ı Velinin “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız”  sözünü hatırlatan Erdoğan, daha sonra rabia işareti yaparak, “Rabiamızda ne var? Tek millet. Türkü, Kürdü, Arabı, Lazı, Gürcü, Abhazı,  Boşnakı, Arnavutu, aklınıza kim gelirse, hepsi tek millet. Tek bayrak, tek devlet.. Çıkmış Paralel devlet. Ne demiştim hatırlayın, ‘İnlerine gireceğiz demiştim. Girdik mi? Şimdi imamlar kaçıyor. İmam mihrabı terk eder mi? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar sonuna kadar kovalayacağız..” dedi. 

Haddini bil NYT

Bazı uluslararası basın kuruluşlarıyla Türkiyedeki “demokrasi sicili bozuk medya organları”nın bu kirli ittifakın reklamını, pazarlamasını yaptığını söyleyen Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Çıkmış New York Times, benimle ilgili, ‘Erdoğanın Türkiyesinde baskı var, şu var, bu var... Ne baskısı var? Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Sen bir defa haddini bil ya haddini bil. Sen ne zamandan beri Amerikadan buraya el uzatmaya başladın? Haddini bil. Alışmışlar bunlar, 10 bin, 15 bin kilometre öteden dünyanın diğer ucunu idare etmeye. Artık eski Türkiye yok, artık yeni Türkiye var.”

Gazzeye 200 milyon dolar

Ankarada Hacı Bayram-ı Veli Camii çevre düzenlemesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazzeye yardım yapılmıyor” iddiasını rakamlarla yalanladı: “Gazetenin biri çıkmış Gazzeye yardım yapılmıyor diye. İnsan biraz utanır. Gazzenin imarı için, Filistinli kardeşlerimize destek için geçtiğimiz yıl 76 milyon dolarlık yardımda bulunduk. 2017ye kadar Gazzeye yapacağımız yardım miktarı 200 milyon dolar.” Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi de eleştirdi: “Diyanet İşleri Başkanının altında Mercedes varmış. Bunların hepsinin altında var. Çıkmış Bahçeli ne diyor. Ya istifa et ya bu arabayı iade et, sen kimsin, önce haddini bil.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024