Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4032 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2017 - 10:15

CHPyi karıştıracak disiplin iddiası

Büyüt
Küçült
CHPyi karıştıracak disiplin
CHPde Deniz Baykal, Selin Sayek Böke ve Muharrem İnce in disipline sevk edileceği iddia ediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, parti içi kavgaları sonlandırmakta kararlı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ek adam olduğu yönündeki tartışmalarla başlayan tavrını sürdürüyor. Partideki aykırı sesleri kapının önüne koymakla tehdit eden Kılıçdaroğlu un hedefinde Deniz Baykal olduğu iddia ediliyor.

Karar gazetesinden Erol Metinin haberine göre, aten PMde, kapalı toplantılarda görüşlerini, eleştirilerini dile getiriyorlar. Buna rağmen medya önünde konuşarak partiye zarar veriyorlar. Sadece bizim değil, yüzde 49 blokunun tamamının emeğine saygı gösterilmiyor şeklinde rahatsızlığını dile getiren Genel Merkez kaynakları, disiplin mekanizmasının işletilmesinin Mersin Milletvekili Fikri Sağlarla sınırlı kalmayabileceğine işaret etti.

Eski Genel Başkan Deniz Baykalın da parti disiplinine uyma zorunluluğu bulunduğu, gerekirse onun hakkında da yasal sürecin başlatılabileceğinin altı çizildi.

İNCE, BAYKAL VE BÖKE HEDEFTE

Olağanüstü kurultay tartışmasının fitilini ateşleyen Deniz Baykal, parti yönetimini başarısızlıkla suçlayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile MYKdaki görevlerinden istifa eden İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Fikri Sağlar için Yüksek Disiplin Kuruluna sevk kararının çıktığı Parti Meclisi toplantısında ve Pazartesi günkü belediye başkanları toplantısında hedefteydi.

Çok sayıda PM üyesi ile belediye başkanı, Baykal, İnce ve Bökenin de Sağlar gibi disiplin suçu işlediğini, bu yüzden 3 ismin de YDKya sevk edilmesi gerektiğini savundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024