Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1966 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Temmuz 2015 - 12:36

CHPnin müftüsü istifa etti

Büyüt
Küçült
CHPnin müftüsü istifa

CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, twitter hesabı üzerinden partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Star - Ankara

Özkesin milletvekili seçimlerinde alt sıralarda aday gösterilmesi ve daha önce Üsküdar Belediye Başkanlığı adaylığı sırasında yaşanan olumsuzluklardan duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa ettiği öğrenildi. Özkesin önceki gün parti genel merkezine gelerek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yaptığı öğrenildi. Özkesin bu görüşmede istifasını ve gerekçesini Kılıçdaroğluna aktardığı belirtildi. Özkes, ilk olarak müftülük yaparken 201de  Milletvekili seçilmişti.

Kılıçdaroğlunun haberi vardı

İstifasi ile kısa bir açıklama da yapan Özkes, kararından Genel Başkan Kılıçdaroğlunun haberi olduğunu söyledi. Özkes, , “Mutlaka bir gerekçesi var ama şu an bu konuda konuşmak istemiyorum. İhtiyaç duyulması halinde daha sonra açıklayacağım” dedi.

Bu arada CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de şok istifa ile igili bir açıklama yaparak, “İhsan Hocanın istifasını işleme koymuyorum. Bu aile içi bir meselemizdir. Aile içinde çözeriz. dedi.

Teşkilat ile sorunları vardı

Özkes, geçen yıl eylül ayındaki 18. Olağanüstü Kurultayda en yüksek oyu olarak PMye seçilmişti. Özkesin, özellikle Üsküdar belediye başkanlığı adaylığı sırasında teşkilatla yaşadığı sorunlar nedeniyle istifa ettiği belirtiliyor. İstifa ile CHPnin milletvekili sayısı 131e indi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024