Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3824 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Aralık 2014 - 15:29

CHPde Sarıgül ve oğlu için ihraç önerisi

Büyüt
Küçült
CHPde Sarıgül ve oğlu için ihraç
Politika Haberleri › CHPde Sarıgül ve oğlu için ihraç önerisi haberi CHP MYKya katılan milletvekilleri, Şişli Belediye Başkanı ile tehdit ve şantaj skandalları medyaya yansıyan Mustafa Sarıgül ve oğlunun partiden ihraç edilmesini istedi. Sarıgülün CHPden ayrılarak TDHnın başına geçeceği iddia ediliyor.
Star Ankara

CHPde Şişli krizi sürüyor. Mustafa Sarıgülün oğlu Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgülün görevinden istifa etmesine karşın, partinin son MYK toplantısında konunun gündeme geldiği ve bazı MYK üyelerinin Sarıgül ve oğlunun ihracı yönünde görüş belirttiği iddia edildi.

Öte yandan kulislerde, Şişli kavgasında Genel Merkezin Belediye Başkanı Hayri İnönüden yana tavır koyması ve oğlu Emir Sarıgülün Şişli Belediye Başkanvekilliğinden istifa etmek durumunda kalması nedeniyle Mustafa Sarıgülün CHPden ayrılabileceği iddiaları konuşuluyor.

Sarıgülün daha önce kurduğu ancak Kılıçdaroğlunun 2010 yılında CHP genel başkanı seçilmesi nedeniyle partileştirmekten vazgeçtiği Türkiye Değişim Hareketi (TDH)nin başına geçeceği ve bu hareketi partileştireceği ardından da 2015 seçimlerine parti olarak gireceği de iddialar arasında yer alıyor. Şişli kavgasının ardından TDHnin Genel Sekreteri Hasan Aydın da Sarıgülün “CHPyle devam edip etmeme kararını beklediklerini” söyledi.

Mengü de disipline sevk edildi

Bu arada CHP ‘Partim adına Dersimden özür diliyorum açıklaması yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu için sosyal medya hesabında ‘sen kimsin şerefsiz diye yazan Şahin Mengü de disiplin kuruluna sevkedildi. Eleştirilerini sürdüren Mengü ise CHP yönetiminin İsmet İnönüyü anmak için mezarına gitmesiyle ilgili “İşte bu iki yüzlülük, adama katil, katliamcı denmesine göz yum, sonrada huzuruna git” diye yazdı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024