Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2467 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2018 - 09:34

CHP Listelerinde Kimler Yok.

Büyüt
Küçült
CHP Listelerinde Kimler
CHP in 24 Hazirandaki seçimler için belirlediği milletvekili aday listelerinde Muharrem İnce ile birlikte Kılıçdaroğlu a karşı hareket eden vekiller yer almadı.

24 Haziran seçimlerine doğru CHP in milletvekilleri listeleri de hazırlandı. Bu listelerde ilk bakışta dikkat çeken ayrıntı ise Muharrem İnceye yakın isimlerin üsütnün çizilmiş olmasıydı. Liste dışı kalan çoğu isim İnce ile brilikte Kılıçdaroğlu a karşı hareket eden partinin sol kanadı olarak biliniyordu.

KÄ°MLER YOK?

Bu isimler arsında İlhan Cihaner, Ali Şeker, Eren Erdem gibi isimler yer alıyor.

Genel Başkan Yardımcılığı ve Parti Sözcülüğü den istifa etmesinin ardından İlhan Cihaner ile hareket eden Selin Sayek Böke İzmirden yeniden milletvekili adayı oldu.

Geçmişte genel başkan adaylığı için çalışan isimlerden Mustafa Balbay da aday gösterilmedi.

EREN ERDEM: TEZCAN UYGUN GÖRMEDİ

Aday gösterilmeyen isimlerden Eren Erdem, Twitterda tepkisini gösterdi. Sn. Bülent Tezcan uygun görmediği için listelerde yokuz. Can sağlığı olsun. Faşizme karşı mücadeleye devam ifadelerini kullandı. Erdem, daha sonraki tweetinde Ben CHPliyim. Partim bana 25 ve 26. dönem milletvekili olma onuru yaşattı. 27. Dönem listesinde yokum. Ülkemde demokrasi için, kapı kapı gezerek mücadele edeceğim. Vekillik önemli değil. Önemli olan, Türkiye demokrasisidir dedi.

MUHARREM Ä°NCE: KUSURA BAKMAYIN

Cumhurbaşkanlığı seçimi için miting çalışmalarını sürdüren İnce in gece attığı tweet dikkat çekti. İnce, sesinin kısık olmasını gerekçe göstererek Zonguldak ve Bartın mitinglerimizi iptal edersek kusura bakmayın. Önümüzdeki günlerde telafi ederiz dedi.

Ä°NCE ANKARAYA GÄ°TTÄ° Ä°DDÄ°ASI

İnce in bu tweetinin ise aslında doğru olmadığı, listler açıklanır açıklanmaz Ankaraya gittiği bu sebeple mitinglerini iptal ettiği belirtildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024