Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3246 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2018 - 11:57

CHP Kurultayda Şok protesto

Büyüt
Küçült
CHP Kurultayda Şok
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu salona girdiği sırada partililer Mustafa Kemalin askerleriyiz diye slogan atarak Kaftancıoğlu u protesto etti.

CHPnin ‘Adalet ve Cesaret temalı 36. Olağan Kurultayı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun Ankara Arena Spor Salonuna girmesiyle başladı. CHP 36. Olağan Kurultayı Ankara Arena Spor Salonunda başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte salona giriş yaptı. 

Öte yandan, Muharrem İnce eşi Ülkü İnceyle birlikte salona Kılıçdaroğlu dan önce geldi. İnce salona girince partililer ayağa kalkarak alkışladı. İnce eşiyle birlikte partilileri selamladı. Diğer aday adayları ise platformda partilileri selamlamadı.

 

CHPNİN  İL BAŞKANINA PROTESTO

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu salona girdiği sırada ise partililer Mustafa Kemalin askerleriyiz diye slogan atarak Kaftancıoğlu u protesto etti.

Genel Başkanlık için Kılıçdaroğlu dışında, Muharrem İnce, Ömer Faruk Eminağaoğlu ve Ümit Kocasakal da aday adaylığını açıklamıştı. Toplam delege sayısının yüzde 10u oranında imza alan aday adayı bugün genel başkanlık yarışına katılacak.

Platformun arkasındaki ekranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırımın “Eyyy Kılıçdaroğlu”, “Dinle dinle” sözlerinin yer aldığı klip sık sık gösteriliyor.

Kurultayda Adalet yürüyüşünü konu alan Adalet filmi de gösterildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024