Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3171 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2017 - 20:10

CHP Grup Başkanvekili: Belgeler sahteyse biz bittik

Büyüt
Küçült
CHP Grup Başkanvekili: Belgeler sahteyse biz
HP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu un grup toplantısında gündeme getirdiği ididalara ilişkin Bu belgeler sahteyse biz bittik. Belgeler yarın yada hafta sonu açıklanacak dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu un grup toplantısında gündeme getirdiği ididalara ilişkin iki yeni açıklama geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadınlarla ilgili çalışmalar yürüten, bu alanda örgütlenen, politika üreten akademisyenler, politikacılar, sivil toplum kuruluşları, aktivistler ve gazetecilerin katılımıyla düzlenen Eşitlik, Adalet ve Kadın Zirvesi e katıldı. Burada yaptığı konuşmada partisinin grup toplantısında dile getirdiği iddialara ilişkin, Bu evrakları veren de bir insan tabii ki uzaydan almadık. Ama bunlar bize geldi diye biz ortalığa çıkmadık. Bakıyoruz, araştırıyoruz, doğrulatıyoruz, ilgili kişilerle konuşuyoruz. FETÖcüler mi verdi? Yok efendim, ilgisi yok. Bu ülkeyi seven, bu ülkenin çıkarlarını savunan milyonlarca bürokrat var, milyonlarca insan var. Onlar yurtsever insanlar, haksızlıklara tahammül edemeyen insanlar. Onlar getirip veriyorlar dedi.

BELGELER SAHTEYSE BİZ BİTTİK

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yurtdışı hesep iddialarına yönelik belgelerin, yarın ya da hafta sonu açıklanacağını belirterek, Araştırma komisyonu kuralım. Kumpas varsa o da çıksın. Kumpas varsa bize kumpas. Bu belgeler sahteyse biz bittik. dedi. İddiaların Meclis tarafından araştırılmasına yönelik önergelerinin Genel Kurula bugün getireceklerini belirten Özgür Özel, bu önerinin oylanıp kabul edilmesi halinde ellerindeki bütün bilgi ve belgelerin birer örneğini gün bitmeden gruplara ulaştıracaklarını, komisyona vereceklerini söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024