Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2282 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mayıs 2015 - 06:31

Bombacı DHKP-Cli çıktı

Büyüt
Küçült
Bombacı DHKP-Cli
Politika Haberleri › Bombacı DHKP-Cli çıktı haberi HDP binalarına saldıran kişinin daha önce DHKP-Cden tutuklanan terörist olduğunu açıklayan Başbakan Davutoğlu, Oyunu görüyor musunuz? Seçimi kaybedeceklerini anlayınca suçu bize attılar. Maskeleri birer birer indireceğiz dedi.
Şerife Güzel

Adana ve Mersinde HDP binalarına saldırılarda bulunan zanlının geçmişte DHKP-Cden tutuklanan terörist olduğunu açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “HDPnin binalarına saldırıyı yapan zanlı daha önce DHKP-Cden tutuklanan bir terörist çıktı. Savcımızı şehit ettiklerinde CHPyi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuz?” dedi. Sinop, Tokat ve Amasya mitinglerinde konuşan Başbakan Davutoğlu, “Biz günlerdir mitinglerde Türkiyenin geleceği için çalışıyoruz; onlar birbirleriyle paslaşıp önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Beni ve Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Biz hiç şiddet içinde yer aldık mı. Seçimde kaybedeceklerini anlayanlar HDP binalarına yapılan saldırıları AK Partiye yüklemeye çalışıyorlar. Maskeleri birer birer indireceğiz. CHP, MHP, HDP, Paralel dört ediyor. Bir doğru dört yanlışı götürecek. 2de 2 yapmaya var mısınız?” dedi.

Kılıçdaroğlu hırsızlık yaptı

Davutoğlu, Stratejik Derinlik adlı kitabında, CHPnin “Yüzyılın Projesi” dediği “Merkez Türkiye” projesinden bahsettiğini ifade ederek Kılıçdaroğlunu hırsızlıkla suçlayarak şöyle konuştu: “2023e doğru merkez ülke Türkiyeyi kuran biziz. Bugün Kılıçdaroğlu “Yüzyılın Projesi” dediği sözleri ben, Stratejik Derinlik kitabımda yazdım. Kitabın arka kısmında 14 yıl önce ben yazdım. Afro-Avrasya tabirini biz yazdık. Bunlar yapıldı. Merkez ülke Türkiye oldu. Kılıçdaroğlu biraz oku, öğren. Bizi taklit ederek Türkiyede siyaset yapılmaz. Oy veremeyen megakent yapabilir mi? Biz bunları Kanal İstanbul ile gündeme getirmiştik. Biz, Ak Parti olarak siyasetin öznesiyiz, onlar nesnesi. Kılıçdaroğlu doktora ve yüksek lisans arasındaki farkı da bilmez.”

GENÇLERE UÇAKTA İNDİRİM MÜJDESİ

Sinopun ardından Tokattaki mitingde konuşan Başbakan Davutoğlu, müjdeleri ardı ardına sıraladı. Tokata yeni havaalanı ve hızlı tren müjdesi veren Davutoğlu, Sabiha Gökçenden Tokata THY seferlerinin başladığını da söyledi. Tokata yeni bir havalimanı yapacaklarını belirten Davutoğlu, THY ile anlaşma yaptıklarını belirterek, “THY ile konuştuk. 12-25 yaş arası gençler dünyanın neresine giderlerse gitsinler yüzde 30 indirim uygulanacak” dedi. Türkiyenin, Afrika ve Asyanın merkezi olduğunu belirten Davutoğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Kılıçdaroğlu sen uyuyorsun! Haberin yok, biz Bakü-Tiflis-Kars yoluyla Marmarayı buluşturduk. Pekinle Londrayı buluşturuyoruz.”

O TERÖRİST SAVAŞ YILDIZ

İçişleri Bakanlığından HDP binalarına saldırıyla ilgili yapılan açıklamada, “Şahsın açık kimliği güvenlik birimlerince tespit edilmiştir. Eylemi gerçekleştiren şahsın 2007de Ankarada yasa dışı sol bir örgütün faaliyetlerine katılarak tutuklandığı, aynı yıl İstanbulda da yasa dışı sol bir örgüt faaliyetleri ile irtibattan gözaltına alındığı anlaşılmıştır” denildi. Açıklamanın ardından teröristin isminin Savaş Yıldız olduğu öğrenildi. 

VEKİLİNİN ONURUNU KORUMAKTAN ACİZ

Davutoğlu, Amasyada “Geçen hafta Bahçeli buraya gelmiş ve partim adına ağır hakaretlerde bulunmuş. Bunların edepten nasibi yok. Edep Yahu! 99 seçimlerinde bir hanımefendi MHPden vekil seçildi, başörtüsüyle. Bahçeliye talimat geldi ‘Başını açsın diye. Bahçeli, o aziz Türk kadının başını açıp Meclise gönderdi. Vekilinin onurunu korumaktan aciz olup talimatla baş açan, şereften bahsedebilir mi? dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024