Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3086 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2019 - 16:05

Binali Projelerini 15 Ocak ta Açıklıyacak

Büyüt
Küçült
Binali Projelerini 15 Ocak ta
AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Projelerimiz için 7 Ocak a bir tanışma toplantısı yapacağız. 15inden itibaren İstanbulla ilgili projelerimizi ilçe adaylarımızla kapsamlı şekilde duyuracağız. dedi.

 

Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandıran Binali Yıldırım, ilçelerimizin adayları ile bugün Eyüp e namazımızı kıldık ve buradan yola çıkıyoruz. Aziz Ä°stanbulluların güvenini kazanmış bir ÅŸekilde Ä°stanbula hizmete baÅŸlayacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır.Halkımıza hizmet için yola çıktık, Allah yar ve yardımcımız olsun. ifadelerini kullandı.

Yıldırım konuşmasını şöyle sürdürdü;

EKREM Ä°MAMOÄžLUNA MESAJ

Ekrem İmamoğlu a hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum.

PROJELER İÇİN TARÄ°H VERDÄ° 

İstanbul projeleriyle ilgili 7 Ocak Pazartesi günü basınla bir değerlendirme, tanışma toplantısı yapacağız. Orada projelerimizin ipuçlarını vereceğiz. 15 Ocak an itibaren de yoğun bir şekilde ilçe belediye başkan adaylarımız, biz İstanbul ile ilgili projelerimizi, önerilerimizi ve İstanbulluların bizden beklediklerini kapsamlı bir şekilde çeşitli vesilelerle duyuracağız. Bu süreçte konuşmaktan çok vatandaşı dinleyeceğiz.

ADALARDA FAYTON TARTIÅžMASI

Ticari amaçlı kullanılmasını doğru bulmuyorum. Tasvip etmiyorum. Hayvan haklarını korumak görevimiz. Oradaki esnafla görüşerek bu rezilliğe bir son vereceğiz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024