Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3446 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2016 - 12:26

Bahçeli:Biz bize yeteriz

Büyüt
Küçült
Bahçeli:Biz bize
Bahçeli, AB bizim için zorunlu değildir. Türkiye Ankara başkent merkezli bir ülke, gerekirse kendi ayakları üstünde duracak, kimseye el avuç açmayacaktır dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, AByi eleştirdi.

Birliğin Türkiye için yayınladığı İlerleme Raporu u değerlendiren Bahçeli, Avrupaya PKKya kendi ülkelerinde verdikleri destekler sebebiyle eleştirilerde bulunduktan sonra şunları söyledi:

İLERLEME RAPORU

İlerleme Raporu yayınlanmıştır. Özellikle altını çizmek istiyorum ki Hukukun üstünlüğü ve temel haklara ilişkin bazı düzenlemelerin Avrupa standartlarına uygun olmadığı ifade edilmektedir.

AB Komisyonu un hazırladığı ilerleme raporları yayınlandı. Özellikle, hukukun üstünlüğü ve temel haklara ilişkin düzenlemelerin Avrupa standartına uygun olmadığı değerlendirilmektedir. İlerleme raporu yine tarafgir şekilde kaleme alınmıştır. Avrupalıların aklı hala çözüm sürecinde kalmıştır. İlerleme raporunda yargı bağımsızlığındaki kötüleşmeye dikkat çekilmiş, gazetecilerin tutuklanması eleştirilmiştir. Şu işe bakın, Türkiye in Terörle Mücadele Kanunu un Avrupayla uyumlu olmadığı iddia edilmiştir. Ülkemizin beka mücadelesi verdiği böyle bir zamanda, AB in terörle mücadelemizi engelleme çabası sorunludur. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Belarus dönüşü uçakta ifade etmiştir. AB ile ilgili açıklamaları önemlidir. Eğer bizi istemiyorlarsa açıkça söylesinler. Nasıl İngiltere halka gittiyse biz de sorarız, ne derlerse onu yaparız. AB süreci uzayacak, müzakereler sudan bahanelerle kesintiye uğrayacaksa Türkiye in milli onurunu savunmak her vatanseverin görevi olmalıdır. AB bizim için zorunlu değildir.Türkiye Ankara başkent merkezli bir ülke, gerekirse kendi ayakları üstünde duracak, kimseye el avuç açmayacaktır. Türkiye in yarım asırdır omurgasız bir süreç için sürekli fedakarlık etmeye zorlanması, Türk milletine yakışmamaktadır. Buna millet karar verecektir. Biz kazanca değil ara bakarız, büyük ve yenilmez Türk milletiyiz. Ekonomik yaptırımlarla tehdit eden AP Başkanı ı da bu vesileyle haddini ve hududunu bilmeye davet ediyoruz.

HDP ve PKK DESTEĞİ İÇİN SÖYLEDİKLERİ

Bahçeli ilgili konu hakkında ise şunları söyledi:

HDPliler tutuklanınca kıyametler koparan AB yöneticileri, şehitlerimizin acını bir kez olsun paylaşmadı. Brüksel Mahkemesi in PKKyı terör örgütü değil de silahlı mücadele yapan örgüt olarak gösterme kepazeliği, hiçbir gerçeği değiştirmeyecektir. Brükseldeki havalimanına saldırı sonucunda 38 kişinin ölümü, sanıyorum bu ülkede bir şeyi değiştirmedi. Avrupa ın yolu Kandile çıkıyorsa diyeceğim odur ki; kimseye ihtiyacımız olmayacağından biz bize yeteriz. AB bizim için zorunlu değildir. Türkiye Ankara başkent merkezli bir ülke, gerekirse kendi ayakları üstünde duracak, kimseye el avuç açmayacaktır. Ekonomik yaptırımlarla tehdit eden AP Başkanı ı da bu vesileyle haddini ve hududunu bileye davet ediyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024