Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2831 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Aralık 2017 - 12:56

Bahçeli: Yarın seçim varmış gibi hazır olun

Büyüt
Küçült
Bahçeli: Yarın seçim varmış gibi hazır
MHP lideri Devlet Bahçeli Antalyada açıklamalarda bulundu. Bahçeli 2019 martındaki yerel seçimlerin ilk hedef olduğunu kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalyada belediye başkanları ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada 2019 yerel seçimlerinin ilk hedef olduğu mesajını veren Bahçeli, isim vermeden İYİ Partiye giden partililer için de mesaj verdi. ABDde Reza Zarrabın anık olduğu Hakan Atilla davasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, İran ile ticaret yapmanın bir sakıncası olmadığını, buna Türkiye in karar vereceğini kaydetti. Bahçeli, Reza Zarrabın Türkiyede yargılanması gerektiği konusundaki görüşünü yineledi. 

Bahçeli in konuşmasından satır başları:

İLK HEDEF MART 2019 SEÇİMLERİ

2019 çetin geçecek. Sanki yarın seçim varmış gibi hazırlıklı olmak ertelenemez bir ihtiyaçtır. 2019 martına kapıdan bakmak, kazma kürek yakmak istemiyoruz. Bu hedefe yürekten bağlıyım diyen kim varsa birlikteliğimiz bakidir.

1 Kasımdan sonra partimiz boyunduruk altına alınmak istendi. Paradigma değişimi adı altında tasfiyemiz beklendi. Okey salonlarından, tarla kongrelerine kadar yaşanmadık rezalet kalmadı. Karanlık bir operasyonun tüm sonuçları üç aşağı beş yukarı yaşandı. Yorulup ayrılanların, yılıp kaçanların hain propagandalarına aldananlar da hepinizin bildiği durumlar arasında yer aldı. Tertemiz duygular içinde olanlara diyeceğim yoktur. Hatasını fark edenlere söyleyeceğim yoktur.

YÜREKLERİ YEMEMİŞ OLABİLİR

Kendisini davadan büyük görenlere elbette tahammülümüz hiç olmadı, olmayacak. Vefa bunlar için sadece bir semtin adıdır. Gidene Niye gidiyorsun gelene Niye geliyorsun demek bizim vakar çizgimizde olmayan bir şeydir. Partimizden seçilip de nefislerine yenilip, emaneti çiğnemiş belediye başkanlarımız olmuştur. Bunlarla yolumuz elbette ayrılmıştır. Yürekleri yememiş olabilir, yiğitlikleri sanal olabilir. Kalanlar davanın onurunu, gidenler ise pişmanlığın yarasını derinlere kadar hissedecektir.

YARGILANACAĞI YER TÜRKİYEDİR

(Reza Zarrabın anık olduğu ABDdeki dava) Bu rüşvetçi casusun itiraflarıyla Türkiyeye hüküm vermek, Türkiye in kaybedeceğini sanmak mümkün olmadığı gibi gayri ahlaki bir alçalma halidir. Ortada bir rüşvet çarkı varsa, suç varsa, ticaret kılıfıyla millete para dağıtıldıysa bunun yargılamasının yapılacağı yer Türkiye Cumhuriyetidir. İran ile ticaret yapmanın sakıncası yoktur. Bu ülkeye ambargonun delineceğini kimseye sormaya gerek yoktur. Kimden ne alacağımızı, kime ne satacağımızı egemen bir devlet olarak kendimiz belirler, kendimiz tayin ederiz. ABD in keyfine bakarak siyasi ekonomik çıkarlarımızdan vazgeçemeyiz.

ABDde kurulan mahkemenin meşruluğundan kim hangi hakla bahsececektir? Bir hakimin ağzından çıkacak lafla, şerefsiz bir adamın kokmuş ifadeleri ile 80 milyon töhmet altında bırakılamayacaktır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024