Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3186 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Ekim 2016 - 12:21

Bahçeli: Öksüz Belki de Ölmüştür.

Büyüt
Küçült
Bahçeli: Öksüz Belki de
MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ün hava kuvvetleri sorumlusu Adil Öksüz için elki de ölmüştür derken, Kılıçdaroğlu a da öbürü dedi.

MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda, Adalet Bakanı Bekir Bozdağın FETÖ mensupları için siyasi partilere yaptığı Herkes temizlesin çağrısına cevap verdi. Bahçeli şunları söyledi:

ADIM DEVLET DİYE, ONU DA BEN ARAŞTIRAYIM

Bizim teşkilat olarak FETÖ ile ilişkisi vardır diye gönderdiğimiz kimse yok. Yalnız Adalet Bakanının bir açıklaması vardı. Herkes temizlesin diyordu. Adalet Bakanı içimizdeki FETÖcülerle ilgili bir toplu iğne ucu kadar sahip olduğu delil varsa bana göndersin yarım saatin içerisinde partiden atayım. Adım Devlet diye, onu da ben araştırayım?

ADİL ÖKSÜZ BELKİ DE ÖLDÜ

FETÖ terör örgütünün Hava Kuvvetleri Sorumlusu olduğu iddia edilen firari Adil Öksüzün ölmüş olabileceğini söyleyen Bahçeli, Belki öldürülmüş de olabilir. Öbürü kalkıp bir şey söylüyor. MİTin adamı diyor. Adil Öksüz diyorsunuz. Her şeyi Adil Öksüz gibi birinin üstüne yıktık.

Bulunursa ne olacak? Adam, Ben bu işlerle alakam yok, benim şahitlerim var, tarla almaya gitmiştim, iki tane de tapu senedi hazırlamıştım dese ne olacak? Kazandan da iki şahit çıkar herhalde diye konuştu.

Bahçeli in Kılıçdaroğlu dan bahsederken, öbürü demesi dikkat çekti.

TÜRKEŞ VE VURAL KONUSU

Bahçeli, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeşin MHPden ayrılması konusunda, Eski partilimiz, dava arkadaşımız Tuğrul (Türkeş) aradı beni. Düşüncemizi almak istiyor. Biz kendisini merak ettiğimiz gibi o da bizi merak etmiştir. Farklı siyasi alanlarda olmak, dostlukları eritiyor ama bitirmiyor ifadelerini kullandı.

MHP Grup Başkanvekilliği den istifa eden Oktay Vuralın yeniden aday olması için Yakışık almaz diyen Bahçeli, Herhangi bir kırgınlık yok. Yeniden aday olması yakışık almaz dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024