Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3958 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2017 - 13:11

Bahçeli: FETÖNÜN SİYASİ AYAĞI YERİN DİBİNE GİRDİ

Büyüt
Küçült
Bahçeli: FETÖNÜN SİYASİ AYAĞI YERİN DİBİNE
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kavurmacının tahliyesini eleştirdi.

Partisinin grup toplantısında konuÅŸan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖnün kripto ayağının darmadağın edilmesi milli bir seferberlik ruhu ile ele alınmalıdır. Millet kavrulmuÅŸ, adalet kavrulmuÅŸ ama ‘Kavurmacılar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

FETÖnün kripto ayağının darmadağın edilmesi milli bir seferberlik ruhu ile ele alınmalıdır. Millet kavrulmuÅŸ, adalet kavrulmuÅŸ ama (Ä°BB BaÅŸkanı Kadir Topbaşın damadı iÅŸadamı Ömer Faruk Kavurmacı) ‘Kavurmacılar aklanıyor, baklavacılar adaletten kaçırılıyorsa kesinlikle çözülmesi gereken bir sorun vardır.

FETÖNÜN SİYASİ AYAĞI YERİN DİBİNE GİRDİ

Yurtta Sulh Konseyi üyeleri yargılanıyormuÅŸ! Aklımızın yatmadığı bazı ÅŸeylerin netliÄŸe kavuÅŸmaya ihtiyaç vardır. Ortada henüz FETÖnün siyasetçi ayağı yoktur. 15 Temmuz gerçekleÅŸmiÅŸ olsaydı, bakan ve baÅŸbakan olması muhtemel hiç kimseden ses yoktur. Yer yarılmış FETÖnün siyasi ayağı yerin dibine girmiÅŸtir…
FETÖnün önde gelen isimlerinin yargılanmasına baÅŸlanmıştır. Medyada yer alan fotoÄŸraflara bakarak ‘FETÖcülerin lider kadrosu demek, arkada kalmışları engellemek demektir. Bilerek, isteyerek, kasten FETÖnün ileri gelenlerini, fikir babalarını; siyasetten iÅŸ alemine, bürokrasiden STKlara kadar ikinci plana düşürmek, korumaya almak alçaklık ve suçtur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024