Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2226 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2018 - 11:37

Bahçeli den Korkmazın bozkurt sözlerine tepki

Büyüt
Küçült
Bahçeli den Korkmazın bozkurt sözlerine
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin Operasyonu sırasında sıklıkla görülen ozkurt işaretlerinden ve askerlerin Kızıl Elma ifadelerinden rahatsızlık duyduğunu belirten çevrelere cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP in TBMM Grup Toplantısı da konuştu.

İşte Bahçeli in öne çıkan açıklamaları:

- Zeytin Dalı Harekatı, milli güvenliğin temini için planlanmıştır. Vazgeçilmez önemdedir. Mehmetçik sivil halkın zarar görmemesi için büyük gayret sarf ediyor. Sivilleri kalkan yapıp arkalarına saklanmak bölücü terör örgütünün yaptığı bir canavarlıktır. Terörün kökü kazınacaksa gün bugündür. Zeytin Dalı Harekatı ın başarıya ulaşması için milli ruh ayaktadır. CHP, PYDyi temize çıkarma arayışındadır. TTB, Savaş bir halk sağlığı sorunu derken vatan hainliği suçu işlemiştir. TTB Türk düşmanıdır, hekimliğin düşmanı, hekimliğin yüz karasıdır. Kapısı kapatılmalıdır. Hem doktorum diyecekler, hem de katillerin safına girip sağlıktan bahsedecekler. Derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır.

- (Fransa ın Afrin operasyonu için işgal yorumu) Türk milleti ile işgal kelimesi asla örtüşmemektedir. Fransa bize neyi anlatmaktadır? Türkiye, Suriye in toprak bütünlüğüne saygılıdır.

-  (3 Şubat a TSK tankına yapılan saldırı) ABD art niyetli tavır içerisindedir. NATO nerededir, niye sessizdir? Sınır ötesindeki terör yuvaları başlarına yıkılmalıdır.

- (AK Partili eski vekil Korkmazın bozkurt sözlerine tepki) Densiz ve bereketsiz eski milletvekili şuursuzca dile getirmiştir. Türk milleti Bu kimliksiz, kişiliksiz kişilerden çekti. Bozkurt işaretinin İslam ruhuna aykırı olduğunu söylemek için haçlı beşiğinde sallanmak yeterli olacaktır. Ruhsuzlar ne bilsin Türk ve İslam ruhunu. Bozkurt asırlar boyunca Türk milletinin asırlar boyunca ufuk çizgisi olmuştur. Bozkurt çakalla karışmaz. Çakalla bir tutulmaz. Çakallara, sırtlanlara baksınlar.  Eğer, yeri gelirse, ben de bir Bozkurt gibi en ön safta Afrine gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa, bu vatana, bu millete, taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024