Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1886 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2018 - 09:04

B.B.P tÜM Organları İle Seçime Hazır

Büyüt
Küçült
B.B.P tÜM Organları İle Seçime
Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğanın erken seçim kararı açıklamasının ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Destici, Hayırlı uğurlu olsun. Biz, Büyük Birlik Partisi olarak Yüksek Seçim Kurulunun son olarak açıkladığı seçime katılacak siyasi partiler arasında yer alıyoruz. 24 Haziranda yapılacak olan seçimlere Büyük Birlik Partisi tüm yetkili organları, kurulları ile hazırdır. ifadesine yer verdi.

Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın yaptığı açıklamaları şöyle değerlendirdi:

OLUMLU OLMUŞTUR

Türkiye in içinden geçtiği şartlar, coğrafyamızda yaşanan hareketlilik anlaşılıyor ki bir erken seçimi zorunlu hale getirdi. Türkiye 16 Nisandaki halk oylaması sonrasında da kısmen yeni bir sistemle yönetilmeye başlandı. Lakin 2019 yılında yapılacak seçimlerde tamamıyla bu sisteme geçeceği için bir sistem kargaşası meydana geliyordu. Bu sistem kargaşasını ortadan kaldırmak ve tamamen Türkiye in milletimiz tarafından 16 Nisanda kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetilmesinin de bir an evvel uygulamaya geçmesi adına da erken seçim kararı alındığını düşünüyorum. Eğer böyle bir karar alınacaksa en erken ne zaman yapılıyorsa o tarih belirlenmeliydi. Tarih uzasaydı hem belirsizlikler hem de tartışmalar hem ülkemizi, hem milletimizi, hem de siyasi partilerimizi yıpratacaktı. Tarih bu anlamda olumlu olmuştur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024