Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2391 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2018 - 11:55

Akşener: Ankarada CHP ile ortak aday olabilir

Büyüt
Küçült
Akşener: Ankarada CHP ile ortak aday
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hem sağ hem sol seçmen kitlesinin razı olabileceği bir ismin, Ankarada İYİ Parti ile CHP in ortak adayı olabileceğini söyledi.

Bir üniversitede düzenlenen etkinlikte konuşan Akşener konuşmasında, Belediye seçimlerine giderken İttifaka kimisi işbirliği diyor biz güç birliği diyoruz ama konuşmalarımız var. Bu parti kurulduğundan beri Sayın Erdoğanın partisi yıkılmaz armadaydı. Bir ihtiyar ve beli bükülmüş adam düşünün iki seçimdir böyle gidiyor. Gençlere özellikle söylemek isterim kime oy verirseniz verin sandığa gidin dedi.

HEM CHP KİTLESİNİN HEM DE SAĞ SEÇMENİN RAZI OLABİLECEĞİ BİR İSİM

Cumhuriyet Halk Partisi ile görüştüklerini belirten Akşener, Henüz basına yansıyan şu şehir, bu şehir diye haberler gerçeği yansıtmıyor. Şehirler üzerinden konuşmadık. Ben sadece Ankara ile ilgili bir tanımı hem Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına, hem kamuoyuna hem de size yapıyorum. Ankaradaki seçmenin ağırlığı sağ dediğimiz seçmen kitlesi. Cumhuriyet Halk Partisi in bir oyu var fakat onun üzerine eklenmiyor. Ankaraya hem Cumhuriyet Halk Partili seçmenin razı olabileceği, hem de sağ seçmen kitlesinin razı olabileceği bir kişi, iki partinin ortak adayı da olabilir ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİMLERDE İŞ BİRLİĞİNİN, GÜÇ BİRLİĞİNİN OLUŞMASINI ÇOK İSTİYORUM

Meral Akşener, İstanbula gelince elbette Cumhuriyet Halk Partisi başa güreşiyor. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbulda adayını çıkarır. İzmiri tartışmaya bile değmez. İyi parti olmasaydı, biz bu partiyi kurmasaydık, AK Parti in 24 Hazirandaki seçim sonuçlarındaki oyu ne olurdu? Yerel seçimlerde bir işbirliğinin, güç birliğinin oluşmasını çok istiyorum. Partim adına söylüyorum; bozan taraf biz olmayacağız. Bizim 9 ilçe belediyemiz var. Karabük, Uşak, Afyon ve Niğde illerinde çok iddialıyız. Belediye başkanlarımız da bu konuda son derece iddialı şeklinde konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024