Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4176 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2017 - 17:26

Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş

Büyüt
Küçült
Akılsız başın cezasını ayaklar
MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP ve Enis Berberoğlu hakkında Twitterdan açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKILSIZ BAŞIN CEZASINI AYAKLAR ÇEKER

CHP Genel Başkanı, bugün Ankara Güvenparktan başlayıp İstanbul Maltepeye kadar sürecek bir adalet yürüyüşü başlatmıştır diyen Bahçeli, Atalarımız boşuna söylememiş: Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş! sözleriyle tepkisini gösterdi.

CHPlilere seslenen Bahçeli, Aklınızı başınıza alın, muhtemel ve kestirilemeyen hadiseler patlak verirse,altından ne sizler ne de ülkemiz kalkar! dedi.

KILIÇDAROĞLU KULLANILIYOR YA DA TUZAĞIN AKTİF KATILIMCISI

Eskiye nazaran yollar yürümek için oldukça kullanışlıdır. Üstelik yol kenarları dinlenme tesisleriyle doludur. Ama yolda adalet yoktur diyen Bahçeli, Ankaradan İstanbula adalet için yürümeye kalkan Sayın Kılıçdaroğlu ya kullanılmakta ya da ülkemize kurulan tuzağın aktif katılımcısıdır. Adalet yürümekle değil, yüksek bir ahlak, yüce bir gönül eşliğinde ancak ve öncelikle vicdanlarda tecelli ve temerküz edecektir dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlunun, MİT Tırları Davası kapsamında 20 Ağustos 2016da hakkında dava açıldığını hatırlatan Bahçeli, Görülen ve yürüyen duruşma safahatlarının ardından, İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi hükmünü vermiş, kararını açıklamıştır dedi.

HUKUKİ YOLLAR KAPANMIŞ DEĞİL

Enis Berberoğlu un 25 yıla mahkum edildiğini hatırlatan Bahçeli, Bu kararın hitamında CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargıyla kıyameti koparmıştır. Halbuki İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesinin açıkladığı hüküm kesin olmayıp, hukuki yollar kapanmış ve tükenmiş değildir dedi.

PROVOKATÖRLER DEVREDE

CHPnin, demokratik ve hukuk çemberinden taşmaması gerekirken, mal bulmuş mağribi gibi sokağa fırlayarak yürüyüşe geçmesi masumane değildir diyen Bahçeli, Provokatörler devrede, karıştırıcı ve nifak saçan mihraklar yerli işbirlikçileri eliyle kuyruktadır diye yazdı.

/Devlet Bahçeli @dbdevletbahceli

Atalarımız boşuna söylememiş: Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş!

16:26 - 15 Jun 2017    5.4425.442Retweet    9.0289.028 beğeni Twitter Ads info and privacy

Bahçeli in tweetleri şöyle:

İstinaf mahkemelerinden Yargıtaya kadar hukuki müracaatlar mümkün ve meşru yoldur. Mezkur hukuki sürecin aşamaları tamamlanana kadar herkesin sabırlı,saygılı ve soğukkanlı hareketi mecburi olduğu kadar en doğru olan yoldur.

Hak arayışında, hukuk mücadelesinde elbette duygusal tepki ve şuursuz eylemlerden kaçınmak, her ne olursa olsun yüz çevirmek şarttır. Adalet yolda bulacağımız kayıp eşya, yürürken ayağımıza takılacak bir gömü değildir. Bunu bilmemek ise cehalettir.

CHP, adalet diyerek anarşiye göz kırpmakta, uluslararası topluma dikta duyurusunda bulunarak demokrasiye kast etmenin çabasındadır. Adaletsizlikler batıya ülkemizi ispiyonlamakla çözülemeyecektir.

Adalet Ankara-İstanbul arasındaki uzun yolda değil; bizzat milletimizin müşfik ve muhteşem iradesinde, Türk devletinin ruh kökündedir. Sandıkta sonuç alamayanların sokağa çıkması, demokrasiden umudunu kesenlerin uygun adımlarla yürüyüşe geçmesi ısmarlama projedir.

15 Temmuzda doğan milli mukavemeti yıkmak, parlayan millet direncini kırmak ve rövanşını almak için bugünkü yürüyüş kurgulanmıştır. 15 Temmuzu unutturup 20 Temmuz darbesi uyduran, kontrollü darbe ödevini karanlık odaklardan alanlar kurulmuş ve yola bırakılmışlardır.

Bugün yola çıkmak 15 Temmuz FETÖ ihanetine sünger çekmek, hatta alttan alta destek vermek, şühedaya bir kez daha kıymak demektir. Herkesin yasalar içinde, demokratik adap ve ahlak çerçevesinde toplanma,haberleşme, ifade, yürüme özgürlüğü vardır ve bunlar savunulmalıdır.

Sokağa oynamak, adalet bahanesiyle pusuda ve ihtiyatta bekleyen bazı mihraklara el sallamak Türkiyenin mahvına destek vermek,göz yummaktır. 15 Haziranda sözde darbe şayiası çıkardılar, bu tezviratın şifreleri çözüldüğünde Ankaradan İstanbula yürümenin kararı çıkacaktır.

 

Merak ediyorum ki, İstanbuldan karşı bir yürüyüş başlarsa karşılaşma ve buluşma noktası neresi ve nasıl olacaktır? Ankaradan İstanbula yaya olarak seyahat edenlere anca gidersiniz demek yerine,yangına ve kargaşaya hizmet ediyorsunuz demek zorunluluktur.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024